5. 5. 14

Vam to predstavlja izziv?

 Velikokrat barvam več odtisov štampiljk zaporedoma, saj mi je to prijetno opravilo, poleg tega pa se mi zdi, da imam več kot pol čestitke narejene, če imam pripravljen odtis. Za barvanje odtisa po navadi porabim veliko časa in če z rezultatom nisem zadovoljna, ga tudi zavržem.

Tokrat sem se odločila, da se preizkusim v nekoliko drugačnem načinu izdelave čestitke. Zelo rada spremljam delo Kristine Werner. Ob sredah se običajno loti barvanja in pogosto nastane čestitka, na kateri je le odtis, napis in mogoče kakšen dodatek.

Motiv Tilde sem odtisnila na 300 g papir za barvanje z vodenimi barvami (uporabila sem Distress Inke) in se lotila barvanja. Barvala sem precej bolj zadržano, kot bi barvala le motiv, ki bi ga kasneje uporabila na "običajni" čestitki. Mogoče se ta zadržanost tudi pozna, vendar bom še imela priliko vaditi in mislim, da bodo prihajajoče čestitke lepše pobarvane.
Zdi se mi, da moja zbirka slovenskih napisov ni prav velika in se zato napisi precej ponavljajo. Tokrat sem se odločila, da bom napis kar sama napisala. Ja, pri tem bo pa potrebno še veliko vaje ;-)
Za piko na i sem dodala še belo rdečo vrvico. Da se ne bi premikala, se v levi in desni rob izrezala polkrog in zavezala. Pod vozel sem dal zelo majhno kapljico lepila, da vrvica in mašna stojtita res pri miru.

Pod črto se mi zdi, da je čestitka kar uspela in, da jo bom z veseljem podarila. Je pa tudi res, da mi nekaj dodatne vaje ne bo škodilo.

Kakšna se vam zdi taka preprosta čestitka? Ste bolj ljubitelj "polnih" čestitk z veliko "dogajanja"?

2 komentarja:

  1. Meni so CAS voscilnice zelo ljube in tako lahko motiv se bolj stopi v ospredje. Lepo si pobarvala in voscilnic prav nic ne manjka, meni je vsec.

    OdgovoriIzbriši
  2. O kako je kjut
    jaz imam rada oboje tako CAS, kot bogate voščilnice.

    Lp Tamara

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja