25. 5. 14

Svoje čestitke le redko podarjam

Res je. Čestitke redko podarjam. Pa ne vem zakaj. Mogoče bi delovalo kot, da se hvalim. Pa se ne - no vsaj en pogosto ;-)
Saj ni nič narobe, če so mi moji izdelki všeč, mar ne?
To čestitko pa sem podarila oz poslala - v Berlin - U. je praznovala RD in sem sklepala, da se bo razveselila klasične pošte (ki ni položnica) kot bi se jo jaz. Mislim, da se jo je. Ne vem. Bom preverila.

Na motivu sem po moje malce pretiravala z belim svinčnikom, saj deluje, kot, da ima Gorjuss sive lase. Pa to ni bil moj namen. Zelo se mi je, da sem jih nekoliko temno pobarvala in sem jih malce (preveč) posvetila.

Posebnost te čestitke je, da je okrašena tudi znotraj. Papir, ki sem ga uporabila udi zunaj, je na enem delu imel luštnega ptička in se mi je zdelo, da je bo tematika s ptičkom lepo ponovila in sem ga zato nalepila na notranji del - le na vrhnji rob, tako da je bilo še dovolj prostora za voščilo.

Podarjate/pošiljate svoje čestitke?


3 komentarji:

  1. Ročno izdelane čestitke, ki jih naredimo z namenom in mislijo na nekoga so osebno darilo. Jaz svoje voščilnice podarjam, in ne prodajam (vsaj zaenkrat) in hvaležnost na obrazu obdarjenke-obdarjenca me osreči.
    Super voščilnico si poslala v Berlin, verjamem da bo ta ki jo bo prejel izredno vesel
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitka je zelo lepa.
    Tudi jaz jih samo podarjam. In ponavadi so ljudje navdušeni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Verjetno se bo tole zdaj smesno slisalo, ampak jaz jih pozabim podarjat :) Tako kot jih rada delam, tako malo jih podarim. Se najveckrat jih podarim, ko komu kaj druga podarim in nato kaj napisem v voscilnico. Tvoja je bila zagotovo zelo lepo sprejeta.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja