29. 5. 14

Bolje pozno kot nikoli

Zakaj tak naslov - jah v moji navadi (no od novega leta naprej) je, da objavljam vsak drug dan (v planu imam to malce spremeniti, ampak za enkrat je še tako) in to ob sedmih zjutraj. Običajno objave pripravim v naprej. To najbrž delate vsi, ki malce več objavljate - včasih ni časa, včasih ni inspiracije in tiste dni, ko vse to je, je potem potrebno to močno izkoriščati.

Tale objava (sem skoraj 100%) je bila pripravljena v naprej (pa še ena, če sem čisto iskrena), ker sem vedela, da v teh dneh ne bom imela veliko časa, energije pa sploh ne (inspracija? Kaj je že to?). Pa sta obe nekam izginili. Tale uvod je bil precej dol, ampak sem bila zelo začudena, ko sem se spomnila, da na FB-ju ni bilo objave (tudi to se objavlja avtomatsko) in sem vam želela predstaviti situacijo.

Sicer pa čestitka v precej hladnih barvah. Kar pa ni nujno slabo. Uporabila sem vzorčni papir iz dveh različnih kompletov, kar ni v moji navadi. Vse ostalo pa precej preprosto. Barvanje pa kot običajno (v zadnjem času) z Distress Inki.

Imate objave pripravljene v naprej? Jih pišete sproti? Imate določene dneve ko objavljate?

2 komentarja:

  1. Pozdravljena Tanja,
    zelo lepa voščilnica in super barve
    Glede objav, nimam posebnega dne-objavljam takrat, ko kaj novega nastane in imam čas, Včasih pripravim kaj v naprej, a ne pogosto
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Lijepa je čestitka. a objave ponekad pripremim ,ponekad pišem i objavim.
    LP, Martina

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja