21. 5. 14

Vam je slovo težko?

 V življenju se moramo pogosto poslavljati. Meni osebno je to resnično težko. Sej ne mislim, da je komu to lahko, ampak nekateri na te stvari gledate bolj pozitivno. V smislu odpiranja novih priložnosti,... Jaz pa ne, ne morem. Vsaj ne sprva, mogoče potem kasneje, ko se čustva poležejo.

Joj sem zabredla. Hotela sem samo povedati, da me ta Tilda vedno spomni na to, kako nekomu pomahaš v slovo in, da je mogoče zadeva malce manj neprijetna zaradi živahnih barv.

 Tildo sem tudi tokrat pobarvala Z Dristress Inki (mislim, da je čas, da spet malce Copice zalaufam) - imam nekaj novih odtenkov in potem kar ne morem nehati ;-)

Uporabila sem (mislim da) skoraj zadnje koščke vzorčastega papirj, ki je bil eden izmed prvih, ki sem jih kupila in tudi eden izmed najljubših, zato je tudi trajal toliko časa. Sedaj pa ga je le še mogoče za kakšno čestitko kjer se bo že na daleč videlo, da so bili v igri samo ostanki.

Kako pa se vi soočate s slovesom?

2 komentarja:

  1. Slovesa mi zagotovo niso prijetna. Res je, da odpirajo neke nove poti, ampak po obcutku bi lazje bilo ostati kjer si, kot pa se podati v nekaj novega. Ta Tilda zagotovo ne zgleda zalostno.

    OdgovoriIzbriši
  2. Rastanke mrzim, a u zadnje dvije godine su mi česti..Ali sve je to život..i da , otvara nova vrata..Baš je slatka tvoja Tilda.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja