1. 5. 14

Je bilo vredno truda?



 Vsekakor! Včasih porabim, za na pogled precej preprosto čestitko, veliko časa. Tudi pri tej čestitki je bilo tako. V veliki meri zato, ker sem precej natančna in mora biti vse poravnano in sem v stanju začeto in ne lepo poravnano zadevo tudi zavreči, nekaj pa je bilo tudi ne tem, da rezalnih šablon (Najlepši par) še ne poznam zelo dobro.




Ne glede na vse pa sem z rezultatom zelo zadovoljna in mislim, da se porabljen čas pozna na čestitki. Ne čestitki ni nobenega dodatka, le na prvi strani je z Versa Mark blazinico odtisnjena Hero Arts Envelope Pattern štampiljka za ozadja. Imela sem pripravljen tudi odtis z napisom, vendar se mi je zdelo, da bi bilo preveč vsega. Poleg tega pa lahko z napisom to čestitko spremenimo in jo namenimo za različne namene - lahko je čestitka ob rojstnem dnevu, rojstvu, krstu, poroki, lahko pa je tudi vabilo. Skratka možnosti se mi zdijo neskončne.

Ali že naprej vesta kako bo zgledal končni izdelek ali ga med procesom izdelave spreminjate. Jaz imam končni izdelek vedno v glavi, le redko pa se zgodi, da tak tudi nastane, saj nenehno dodajam, spreminjam,... Kadar pa delam večje število enakih izdelkov (vabila, zahvale,...), potem pa so vsi enaki, saj v takih primerih pripravim vzorčni izdelek kjer vse izmerim in potem delam po fazah. Tako je vse skupaj precej hitrejše narejeno in tudi vsi izdelki so bolj ali manj enaki.

1 komentar:

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja