11. 5. 14

Redkost je privlačna

 Gorjuss (ta se imenuje I Found my Family in a Book - malce depresivno ime, mar ne?) štampiljke so mi zelo všeč, vendar so moji zbirki štampiljk prava redkost. Imam jih le par in jih zato redko uporabljam (pa tudi zelo težko pogosto delam z istim motivov).

 Ta deklica se mi zdi, da nudi veliko možnosti za treniranje barvanja, saj so predeli kar veliki in lahko dobro naštudiram kako padajo sence. To je najbolje vidno na laseh, saj je ena izmed redkih deklic, ki ima ravno lase (barvanje kodrov, mi še vedno dela preglavice - bo potrebno še veliko vaditi ;-)). Kot se najbrž vidi, sem barvala z Distress Inki.

Na čestitko nisem dodala nič posebnega - nekaj barvnega papirja (pridno porabljam ostanke ;-)) in dva viseča srčka, ki sta izrezana s kovinsko šablono. Tokrat sem čestitko pustila brez napisov - napis še vedno lahko dodam, vendar se mi je zdelo, da bi bilo fino, da izdelam čestitko, ki ni namenjena določenemu praznovanju, ampak le temu, da nekomu polepšaš dan.

Pošljete kdaj pozdraven kar tako, samo da poveste, da mislite na človeka? Mogoče komu, ki ne živi blizu vas? Jaz žal tega še nisem naredila, pa bi morala. Mogoče pa to storim danes.

1 komentar:

  1. Velikokrat si mislim, da bi bilo lepo komu kar tako poslati kaksno kartico, ampak do realizacije pa ne pride :( Odlicno ti gre od rok poraba ostankov papirjev in rale gorjuska je zelo simpaticna.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja