19. 5. 14

Heidi, ali deklica s šopkom

Mislim, da ni Heidi. Lahko pa jo jaz tako poimenujem. Če spremljate moj blog, potem veste, da imam rada barve in rad barvam. Pa za ustvarjanje imam zelo malo prostora in to zahteva veliko organizacije, kar pa pomeni, da se mi včasih enostavno ne da začeti ustvarjati.

V takih trenutkih pa pride na vrsto zelo močan papir za akvarelno tehniko (odrezanega in prepognjenega imam pripravljenega prav za take trenutke), simpatični motivi, Distress inki in dobra muzika.

Rezultat takih trenutkov, ko se mi "ne da" so preproste čestitke, ki jo pri mojih odjemalcih naletele na super odziv. Kaj hočete lepšega ;-)

Se tudi vam zgodi, da se vam ne da ustvarjati? Kaj takrat počnete? Berete knjige? Tečete? Hm, mogoče pa se to dogaja samo meni ;-)

2 komentarja:

  1. Jaz sem ze 2 meseca v takem stanju, ko se mi ne da prevec. Ustvarjam bolj tisto kar moram, ceprav to ne pomeni, da mi je muka, ampak ni tistega pravega kresenja idej v moji glavi in ni tiste cisto taprave volje. Takrat raje posezem po kvacki, posedim na soncku in pogledam malo TV. Ampak v takih obdobjih rada ustvarjam preproste voscilnice. Tudi meni so zelo vsec tvoje CAS.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja