13. 5. 14

Ste za veliko darilo na preprosti čestitki?

Si predstavljate, da bi dobili tako veliko darilo, da bi na njem z lahkoto sedela deklica? Zakaj pa? Notri pa najslajša torta vseh časov?

 Za tako približano fotografijo Tilde sem se odločila, ker se z barvanjem tega motiva res zadovoljna in jo bo mogoče lahko kdo uporabil kot inspiracijo.

Zgornji levi del motiva je bil precej prazen in sem dodala tri izrezane srčke. Srednjega sem pobarva z bleščicami Wink of Stella. Motiv je precej velik, zato nisem dodala nobenih okraskov. Včasih mi je tudi tako všeč. Taka čestitka je tudi enostavna za pošiljanje.

Ali se kdaj vprašate v kakšni obliki bo čestitka prišla do prejemnika, če jo boste poslali po pošti? Jaz po navadi teh skrbi nimam, ker če pošljem čestitko po pošti, jo ne okrasim preveč. Tudi od mojih naročnikov nimam nobene povratne informacije. Upam, da je to dober znak ;-)

2 komentarja:

  1. Res si lepo pobarvala motiv. Vsec mi je izbira barv. Ja, jaz pa veckrat o tem razmisljam, sploh od kar mi je stranka javila, da je dobila zmuckane cestitke, pa ceprav so bile v oblazinjeni kuverti. :( To me je naucilo, da tudi oblazinjene kuverte dodatno zascitim znotraj in predvsem je pomembno, da kuverta ni prevelike in ne premetava vsebine.

    OdgovoriIzbriši
  2. Zelo lepa je,
    kar pošljem po pošti podobno, kot Vladka dodatno zaščitim
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja