7. 5. 14

Oranžno-modra? Fantovska kombinacija?

Ne vem, če naslov res drži, je pa res, da se mi zdi, da trenutno vse punčke prisegajo na roza, fantom pa je precej vseeno, le da ni roza ;-)
Za to kombinacijo sem se v bistvu odločila, ker sem dobila novo Distress marker (Spiced Marmalade), ki sem ga morala takoj testirati.

Tudi štampiljka (Skater Ben, Whiff of Joy) je uporabljena prvič in se mi zdi prav sipatična za mogoče malce starejše fante.

Do sedaj sem vedno uporabljala Distress Ink blazinice, tokrat pa prvič markerje in se mi zdi, da je (vsaj zame) barvanje z blazinicami nekoliko bolj enostavno oz imam več kontrole nad količino barve, ki jo nanesem na motiv. Ko sem se določila za nakup markejev (razlogov je več - najbolj pomembna pa sta poraba prostora pri shranjevanju in cena) se mi ni zdelo, da bo barvanje drugačno. Pa je, vendar upam, da bo s pobarvanimi kilometri tudi to postalo zanemarljivo.

Vam uporaba različnih sredstev za barvanje dela preglavice ali vam je vseeno?

2 komentarja:

  1. Pri meni je tudi tako, da ko se enega nacina navadim, najraje pri tem ostanem. In tudi meni je ljubse barvanje z Distress inki kot pa z Distress markerji. Zelo so mi vsec barve tvoje voscilnice. Lepo narejeno.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja