16. 3. 14

Zelo pogosta rojstva

 No sej ni take sile. Je pa res, da se s pomladnim časom poveča tudi povpraševanje po čestitkah, ki so namenjene lepim besedam ob rojstvu dojenčka. Ker je stara zaloga pošla, sem se lotila novih (to je tudi očitno, ane ;-)).

 Ko sem pregledala narejene čestitke za rojstvo sem ugotvila, da je čas, da si omislim nove štampiljke za ta namen. Wiff of Joy štampiljke so mi res všeč, vseeno pa je čas za nove. Imate kakšne predloge? Sigurno imate cel kup idej in sigurna sem tudi to, da v moji zbirki zato ne bo samo ena nova štampiljka.

 Metuljčku (Memory box, Pippy butterfly), ki sem ga izrezala iz navadnega belega paprija, sem na sredino dodala le moder biserček. Po pomoti je kovinska šablona za izrezovanje tega metuljčka v moji zbirki podvojena, zato prvemu, ki se javi z veseljem pošljem to šablono.


Slovenski napis "Fant je!" in tudi zvezdica sta delo Vladke, ki je pred časom izdelal krasne slovenske napise, ki jih še vedno z veseljem uporabljam. Zvezici sem dodala le kristalček in nekaj bele barve.

POTREBŠČINE:
  • Whiff of Joy štampiljka (zelo stara, jo ne najdem niti na WoJ spletni strani)
  • Distress ink (worn lipstick, vintage photo, faded jeans, stormy sky)
  • Čipkast trak
  • Vzorčast papir:

3 komentarji:

  1. Čudovita voščilnica, tako ljubeča... <3

    OdgovoriIzbriši
  2. Predivna je čestitka.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je! Jaz nimam veliko štampiljk, bolj ali manj uporabljam nožke, ali naredim kakšen voziček,. Upam, da najdeš kaj primernega! Tudi metulj je krasen, čipkast!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja