14. 3. 14

Prebujajo se tudi barve

 Ko gledam svoje zadnje izdelke, se mi zdi, da sem res nujno potrebovala sonce. Zdi se mi, da so s soncem tudi barve na čestitka zaživele. Je pa tudi res, da z živimi barvami po navadi nimam težav. Večji problem mi delajo pastelne barve.

 Tudi tokrat pri izbiri tehnike barvanja nisem bila izvirna - kot v zadnjem času zelo pogosto, sem tudi tokrat uporabila distress inke. Precej hitro, še bolj enostavno in izgled - meni všeč. To pa je (vsaj zame) bistveno ;-)

Že velikokrat sem se pritoževala, da slovenski ponudniki izdelkov za ustvarjanje niso zelo fleksibilni (pa ne misliti, da jih ne razumem - vem, da smo zelo, zelo majhen trg in da tudi dobava ni ekspresna, pa vendar lahko malce stokam - sej to je ja značilno za na Slovence, ane ;-)) in najbrž zato ponudba "Bakers Twine" (ideje, kako to prevesti v lepo slovenščino, dobrodošle!!!) ni prav huda. Pa nič hudega, saj imam doma goro (no ne ravno goro, resnično veliko pa res) "Ljubice" preje, ki jo sicer uporabljam za vezenje. Barvna paleta je skoraj neomejena in po mojem mnenju čisto spodobno nadomešča "Bakers Twine". Se strinjate?

POTREBČINE:
Tokrat je seznam res skromen:
  • Whiff of Joy štampiljka (zelo stara, jo ne najdem niti na WoJ spletni strani)
  • Distress ink (worn lipstick, mustard seed, broken china, peeled paint, vintage photo)
  • Vzorčni papirji

1 komentar:

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja