6. 3. 14

Za prvo leto

"Pa roza naj bo!" Radi rečejo vsi tisti, ki naročijo čestitko za prvi rojstni dan deklice. Tako ej nastala tudi ta čestitka.

Priznam: "Roza res ni moja barva!". Sej ko pogledam na izdelano čestitko, mi je všeč, ampak sama od sebe res ne bi naredila čestitko v roza kombinaciji. Mogoče za novorojenko. WoJ angela sem pobarvala z Distress Inki in krilca nekoliko okrasila z bleščicami.

Pred časom sem v Rayerju kupila kovinske šablone številk. Ker se mi je zdelo, da je številka premajhna in zato neopazna, sem jo izrezala večkrat in nato zlepila vse številke skupaj, da je nastala nekoliko bolj konkretna številka, ki sem jo dodatno okrasila z bleščicami.

Za dodatno pestrost so poskrbeli gumbi iz blaga, ki sem jih pred časom kupila v Tediju (1€ trgovina, ki jo imamo sedaj nekaj časa tudi v Kranju in kjer se najdejo zanimivi dodatki za ečstitke). Gumbe sem na čestitko nalepila kar z vročim lepilo, saj se mi je zdelo, da je to edini način, da bodo na čestitki tudi ostali.

Pri svojem delu uporabljam in testiram veliko različnih lepil, vendar vedno znova ugotavljam, da je Scotch lepilo še vedno najboljše. Na katero lepilo pa vi prisegate?

Idejo za seznam potrebščin sem dobia pri Vicky.

POTRBŠČINE


2 komentarja:

  1. Čestitka je vrlo lijepa. Ja osobno isto nisam fan roza boje, ali ponekad je baš roza prava boja.I ja isprobavam lijepila ali još za nijedno ne mogu reć to je to.Možda s vremenom nađem i ja neko za koje ću to moć reć.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja