4. 3. 14

Poročna

Ko se bliža pomlad, se pričenja obdobje porok. Mislim, da je nekaj časa še, pa vsem vseeno pripravila poročno čestitko. Razlog za to je bila inspiracija, ki sem jo našla na netu. Po navadi si čestitke, ki so mi všeč, shranim na Pinterestu in jih uporabim, ko potrebujem idejo. Ta inspiracija pa je bila prehuda, da bi čakala.
Izvirna čestitka mi je bila res všeč, vendar sem dodala nekaj svojega. Ne glede na to, da je po navadi poroka precej v znamenju bele, nekako nisem mogla izdelati čestitke brez dodane barve. Zdi se mi, da mi je uspelo in da z barvo nisem pretiravala.

Ali vaši izdelki v celoti zrastejo na vašem zelniku ali uporabljate internet za inspiracijo?

5 komentarjev:

  1. Zelo mi je vsec kako si dodala se scepec rdece in vse skupaj popestrila. Tale ideja je res dobra. Tudi sama na Pinterestu vse shranjujem in vecinoma tam iscem inspiracijo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Kakšna luštna ideja! Jaz včasih brskam in kje najdem kakšno idejo, včasih pa sedim in prestavljam, sestavljam, obračam ...

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita je...jaz rada uporabljam pinterest in kakšno idejo na netu najdem. A ponavadi potem kaj po svoje skombiniram...

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako je lijepa čestitka. Ponekad iz glave ponekad sa neta dolazi inspiracija..a ponekad niodkuda :).
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  5. Mi je zelo všeč tvoja verzija čestitke. Tudi sama kdaj poiščem inspiracijo na pinterestu in potem naredim kaj svojega:)
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja