24. 3. 14

Kaj se dobrega kuha?

Ob nedeljah si po navadi vzamem čas za pisanje objav. Tudi včeraj je bilo tako. Je pa (vsaj po moje) prav vikend čas za kuhanje in druženje ob dobri hrani. Na deževen dan kot je bil včeraj se prileže pravo tipično nedeljsko kosilo. Še posebej, če ga skuha en tako simpatičen kuharček kot je ta Edvin.

Kuharska uniforma ni preveč pestra. Črno bela. No, sedaj sodobni, moderni kuharji oblečejo tudi uniformo tudi v kakšni drugi barvi, ampak meni je klasika še vedno najljubša.

Vzorčni papir, ki sem ga našla v moji (ne tako zelo majhni kolekciji) je bil kot nalašč za to čestitko. Ker sem si predstavljala, da bo čestitka za moškega, sem bila z dodatki precej skromna, dodala sem le tri bele gumbe in zaokrožila nasprotne kote, da je čestitka nekoliko bolj razgibana. Motiv sem pobarvala s Copics Markerji.

Si za vikend vzamete čas za kuhanje? Vam je obrok prijeten dogodek ali samo nuja, da preživite? ;-)

1 komentar:

  1. Tudi meni se kuharji se vedno dopadejo najbolj v tej klasicni opravi :) Cez teden skoraj ne kuham, tako da za vikend si pa ponavadi vzamem cas in tudi samemu obroku posvetim vec casa. Zraven si ob vikendih privoscim tudi kaksen deci dobrega vinceka :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja