30. 3. 14

Ena surferska

 Kar ne morem so ločiti od teh poletnih motivov. Poletje je res moj letni čas. V bistvu v vsakem letnem času najdem kaj lepega in mislim, da bi težko živela v krajih kjer ni spreminjanja letnih časov (ali pa vsaj ne tako intenzivnega), vendar mi je poletje še vedno najljubše. Vročina, dolgi dnevi, hladno pivo na terasi ob ugašanju dneva,... Uf ja, to je to :-)

 No, da ne bom zaplavala predaleč, se lotim raje čestitki. Zelo redko se zgodi, da najprej pobarvam motiv, potem pa se lotim iskanja papirja (tudi logično ni, mar ne?). Tokrat sem naredila prav to. Ko sem videla motiv, sem si Edvina predstavljala v minti modrem neoprenu. In sem ga z veseljem pobarvala. V igri so bili Copics Markerji. S pobarvanim motivom sem bila zelo zadovoljna.

 Moje navdušenje je sicer malce splahnelo, ko sem začela iskati vzorčni papir. K sreči zaloga papirja ni tako zelo majhna in sem s končnim izdelkom kar zadovoljna.

Dodala sem napis in izrezan srček, ki sem ga poudarila z Glossy Accentom.

Kateri letni čas vam je najljubši? Bi živeli v okolju kjer ne poznajo letnih časov?

1 komentar:

  1. Lepo si barve na motivi skombinirala s papirji. Jaz imam rada vse letne case in spreminjanje narave, tako da sem zelo zadovoljna, da zivim prav tukaj. :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja