24. 7. 10

DIY - naredi sam

Včasih se mi zdi, da se malo ponavljam pri izdelovanju čestitk, predvsem zaradi stalno ponavljajočih vzorčnih papirjev. K sreči se na internetu (poleg marsikatere traparije) dobi tudi kakšna dobra ideja. Tokrat sem namreč na Whiff of Joy Tutorials and Inspirations dobila idejo kako izdelati svoj lasten vzorčni papir. Idej o tem kako izdelati razno razne vzorčne motive je na netu cel kup, vendar se mi je zdel ta nekaj posebnega. Tako preprost, pa vseeno nekaj posebnega.

In sem preizkusila. Ta teden sem namreč v ustvarjalni mrzlici, saj moram pripraviti večje število čestitk (pa ne da jih ne bi imela na zalogi) in se bojim da se bom začela ponavljati. To pa se mi zdi smrt za ustvarjalnost.

Torej sem na akrilni blok prilepila tri različne metuljčke, poštapljala krem papir in nekaj metuljčkov pobarvala. Rob papirja sem še malo osenčila in vzorčni papir je bil zaključen. Mi je všeč in mislim, da ne bo zadnji.

Sedaj, ko to pišem sem se spomnila, da sem kakšne vzorčne papirje, preproste s štampiljkam za ozadje, že delala. Pa mi je ta, kjer so dodane še barve, bolj všeč.

Vse ostalo je po starem. Motiv je pobarvan s Copic markerji. Rožica pa je lastno delo po načrtu Lucy iz Attic 24. Gumbek in trakec pa iz starih zalog.

S 3D akcentom sem poudarila rožice, da je čestitka dobila nekoliko več dimenzije. S to čestitko sem imela malce več dela, ampak je zato rezultat toliko bolj všečen.

4 komentarji:

  1. Super ozadje si naredila, tile metuljčki so tako luštni. Prav zaradi teh malih dodatnih štampiljkic so klubski paketki štampiljk tako dobri.
    Čestitka kot celota pa zelo lepo zgleda, mi je všeč, da si dodala rožico z gumbkom.

    OdgovoriIzbriši
  2. zelo mi je všeč ta home made podlaga. Pa vse skupaj seveda.

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovito ozadje si ustvarila.
    Jaz ga tudi večkrat delam takole s štempiljkami, ali pa ga kakšen dolgočasen dan, ko ne vem kaj sama s seboj, kar narišem s čečkanjem.

    OdgovoriIzbriši
  4. Čudovita podlaga. In predvsem lepa voščilnica.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja