8. 7. 10

Kam z njimi

Najbrž ste že opazili, da res rada delam čestitke. Že samo barvanje motivov me pomiri. Potem pa natančno rezanje in lepljenje (no to me včasih malce razjezi) in na koncu je gotova čestitka, ki ti jo ni sam dati iz rok.

In kupček teh čestitk raste in raste. Potem pa dilema kam z njimi, da bomo imeli prostor za nove. Je spletna prodaja preko Etsy-ja prava ideja? Je mogoče to malce samovšečno? Odpira se mi cel kup idej in še več vprašanj.

Kam daste čestitke, ki jih izdelate? Vse porabite za lastne potrebe?

No ja, do takrat ko se mi bo ta dilema razjasnila, bom pridno kopičila zalogo.

Že dolgo časa nisem uporabila vzorčni papir Amy Butler, ki sem si ga tako dolgo ogledoval in želela. Ko sem si ga tudi privoščila, mi je bil (mi je še vedno) tako lep, da mi ga je škoda. Ker je precej polen in tudi motivi so precej veliki, se mi zdi, da ga ne morem "obremeniti" še z mnogimi dodatki. Zato je ta čestitka tako zelo enostavna.

Tudi ta motiv je pobarvan s Copic markerji. Na čestitko sem, poleg vzorčnega papirja, dodala le barvno ujemajočo "podlogo", trakec in tri razcepke.

7 komentarjev:

  1. Čestitka je super in tudi sama že precej dolgo kupujem točno ta papir, pa ga še vedno nisem dejansko naročila. Bo treba v akcijo. :))
    Hmm kam z njimi? Sama jih imam kar nekaj doma v škatli, da jih samo na hitro izvelečem ven, ko jih kdo potrebuje. Ene že precej dolgo počivajo tam notri, nekatere so pa samo kakšen dan pa že grejo na pot. ;) Za lastne potrebe jih zelo malo porabim, večinoma jih delam po naročilu. Le-teh je enkrat več, drugič manj. ;)
    Na Etsy-ju sem pa tudi sama že dolgo nazaj ustvarila profil in na tem je tudi ostalo. Upam, da se kmalu premaknem iz mrtve točke in tudi kaj objavim. Čeprav je čestitk na Etsy-ju ogromno in moraš bit res "spešel" da uspeš. Vsaj jaz sem dobila tak občutek.

    Upam, da uspeš čimprej porabiti svoje čestitke, ker je škoda da samo čakajo nekje na kupčku. ;)

    Lepo se imej,
    M.

    OdgovoriIzbriši
  2. na videz preprosta, a s tem bogatim ozadjem - bogata.

    ko bo zalogica tako velika, da boš vedela, da je tako prav, jo boš verjetno mahnila do kakšne trgovinice :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobro vprašanje :) Nekaj porabim sama, nekaj pa so jih porabile prijateljice :) Zdaj pa tak oporedko čestitkam, da se s tem vprašanjem pravzaprav ne ukvarjam dosti.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tvojo dilemo povsem razumem. Sicer ne delam čestitk, pač pa torbice. Kam z njimi? Varno spravljene, če bo kdaj kdo hotel kakšno. Je pa to kot odvisnost. Čeprav vem, da jih imam polno, si ne morem pomagat in jih še šivam.

    OdgovoriIzbriši
  5. Čestitka je krasna, tako zelo preprosta. Skratka super je!

    OdgovoriIzbriši
  6. Vedno rada pogledam tvoje čestitke in upam, da bo čisto vsaka razveselila kakšnega obdarjenca.
    Strinjam se z Mojco - pojdi do kakšne trgovine, ali pošte. Kaj te pa stane.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja