22. 7. 10

Tilda po dolgem času

Tilde in Edvine iz Magnolije so mi res ljube čestitke. Tokrat sem se lotila enega izmed nahrčkanih motivov, ki se mi je dolgo časa zdel prelep, da bi ga uporabila. Pa sem ugotovila, da mu s tem delam krivico. Zakaj ga en bi lepo pobarvala in vdelala v čestitko. Tudi postavitev sem si izbrala. Tokrat iz izziva Just Magnolija. Ta postavitev je bila pravšnja zame - preprosta, čista, ne preveč natlačena.

Tokrat je bil sam proces izdelave čestitke nekaj posebnega. Ne vem v bistvu zakaj, ampak sem čestitko najprej v celoti naredila in šele na koncu pobarvala motiv - po tem, ko je bil že nalepljen na čestitko. Moram pa priznati, da tako ne bom več delala čestitk. Sem bila kar malo nervozna - kaj se se mi pri barvanju motiva kaj sfiži. No, k sreči se mi ni. Vam pa zato ne morem pokazati slike Copicov, ki sem jih uporabila. Jih bom pa zapisala:
  • Obrazek in roke: E50, E51, R20 (standard - kot vedno)
  • Lasje: E37, E57 (standard - nujno si moram omisliti nove barve za lase, ker so teže malce dolgočasne)
  • Majčka in nogavičke: YG06, G14
  • Hlače: B93, B95
  • Zid na katerem sedi Tilda: C5, C3, C1 (tudi to je standard)
Številke sem zapisala v vrstnem redu kot jih uporabljam - najprej svetlo potem temno le tam kjer želim, da je temneje in na koncu s svetlo čez vse, da se odtenka spojita. Le pri zidu je vrstni red drugačen, ker se mi zdi, da se tako sive barve lepše prelijejo.

2 komentarja:

  1. Krasna čestitka je, res! Men je res fuuul fuuul všeč. Čestitke!

    OdgovoriIzbriši
  2. this is so pretty Tanja and I love those gorgeous colours together...thanks for joining in with the Just Magnolia challenge
    Mina xxx

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja