4. 7. 10

Mirno nedeljsko jutro

No, začelo se ni preveč mirno. Če živiš v bloku je mirnih dni res malo, saj sostanovalci večinoma predvidevajo, da imajo vsi enak življenjski ritem in če oni vstanejo zelo zgodaj, potem to naredijo tudi ostali. Če pa so že vsi budni, potem pa lahko zbijajo z vrati ali kako drugače poskrbijo, da se bioritem vsem prilagodi njihovemu.

Ampak to sedaj ni več pomembno. Ko se je bil moj bioritem prisiljen prilagoditi sosedovemu, sem si rekla ali boš celo nedeljo sitna ali pa to zgodnjo jutranjo uro izkoristi za kaj koristnega. In sem res. Lotila sem se čestitke, ki je bila v bistvu na pol že narejena. Papir je bil že izbran, motiv pobarvan med petkovo nogometno tekmo, postavitev pa izbrana včeraj zvečer na Sketch Saturday.

Malokrat se mi zgodi, da mi postavitev tako hitro uspe. Ponavadi se mi zgodi, da je preveč delov postavitve, ki jih jaz nikakor ne morem spraviti na čestitko in da vsaj približno zgleda. Če pa že, potem pa si v glavo zapičim, da bi en dodatek pasal zraven, ki ga, kljub ogromni zalogi, jaz nimam.

Tokrat je šlo vse po maslu in moram se zahvaliti sosedu, ki je sinhroniziral moj bioritem z njegovim.

Sem pa prišla do enega zaključka - postavitve, ki jih predlagajo na različnih izzivih, se meni ne izidejo, ker delam premajhne čestitke. Moje so velikosti 10,5*15cm, ravno pravšnje za standardno kuverto. Kako velike čestitke pa delate ve?

4 komentarji:

  1. Še dobro, da te je sosed prisilil vstat ;) Zlo lušna čestitka. Mi je pa znano to, da vse zgleda preveč natlačeno. Tud jaz navadno delam 10x15 cm osnove in pol pač gor ne gre vse, kar naj bi šlo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja tudi jaz pravim, da dobro, da te je sosed zbudil!:):):)Naredila si lepotičko!Jaz pa delam čestitke različnih dimenzij. Malo je tudi odvisno od kuvert, ki jih imam, ker sem preveč lena, da bi jih delala:):):)

    OdgovoriIzbriši
  3. ja, v bloku ne gre vedno po naše... včasih obvelja sosedova, sploh, če jo sinhronizira z razbijanjem kakršnekoliže vrste.
    čestitka se mi zelo dopade, bi jo raje na poličko postavila, kot poslala :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Such a lovely card! Thanks for joining us at Sketch Saturday! Hugs, Sem x

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja