13. 7. 10

Razočaranje

Včasih se res težko poberem po razočaranju nad ljudmi. Najbrž zadeve jemljem preveč resno in bi bilo moje življenje precej bolj enostavno, če bi se malo manj poglabljala in si enostavno rekla, da tako pač je in da ljudje pač niso vsi dobri in da jih (žel) večina gleda v prvi vrsti nase.

Ampak ne, jaz se moram poglabljati. Vedno želim razumeti, želim dojeti. Vedno pa tega ne morem in takrat sem razočarana. In sem se poglabljala, razmišljata, tuhtala, iskala kombinacije. Celo popoldan. Nisem prišla nič dlje, kot zjutraj, ko sem zvedela "veselo" novico. Enostavno ne razumem.

K sreči sem šla zvečer na pivo z dvema prijateljema. Prav to sem potrebovala, da se zavem, da so bistvo življenja naši prijatelji, ne služba in šefi za katere si si delal utvare in si mislil, da so ti prijatelji.

Ne mislim samo stokati, ker nisem tak tip. Mi pa zelo pomaga, da moje misli zapišem. Včasih sem imela (no v bistvu ga imam še) en zvezek za take misli, sedaj imam pa blog. To mi je še ljubše, ker vem, da ga berete dobri ljudje in tudi če ne komentirate, čutim da ste tam nekje.

Ta čestitka je iz malce starejših zalog. Mislim, da je nastale 14 dni nazaj. Velikokrat se mi zgodi, da ko pogledam sliko čestitke, ugotovim, da bi lahko še kaj dodala. V tem primeru kakšno belo črto z rolerjem kam na motiv. Kar pa še lahko storim, ker je čestitka še doma.

Razen papirjev, o katerih sem že govorila, je vse ostalo iz starih domačih zalog. Sem si obljubila, da do nadaljnjega ne kupujem dodatkov za čestitke. Dovolim si kupiti le kakšen Copic marker ali štampiljko oz. digi motiv. Tokratni motiv Swiss Pixies je digi in sicer C.C. design, kupljen v All that Scraps. Ti motivi so mi res ljubi in z veseljem bi imela kakšno štampiljko, vendar žal še nisem našla trgovine, ki bi jih pošiljala tudi v EU. Ve katera od vas za tako trgovino?

3 komentarji:

  1. Lušten motiv in lepo sestavljena čestitka. Po moje ni potrebno dodati nič, ali pa...po svoji presoji naredi.
    Jap tudi mene take stavri potolčejo, razočaranje, ko ti "nekdo zabije nož v hrbet".Ampak tako pač je, človek se na žalost iz tega uči, če se pa nauči je pa drugo vprašanje.

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitka je krasna in lepih barv :-)) Drugače pa, vem kako se počutiš, ker si tudi jaz velikokrat preveč ženem kakšno stvar k srcu, pa si s tem delam le škodo sebi. A taki smo in popolnoma se ne bomo nikoli spremenili, žal.

    OdgovoriIzbriši
  3. tudi tale punčka tako nekako gleda - morda začudeno, tako nedoumljivo je... ja, je razočaranje. oziroma poti, ki do tja pripeljejo. čeprav na koncu vedno ugotoviš, da bi se moral sekirati tisti, ki producira zlobo (ali karkoli njej podobnega), je čas, da preboliš - boleč. in dolg.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja