13. 6. 14

Kdaj ste zadnjič prebrali knjigo?

Jaz sem jo v ponedeljek. Če sem zelo iskrena sem jo poskušala. Ja, ja prav ste prebrali. Sem namreč nova navdušenka nad Audible.com. To je še ena od Amazonovih storitev, ki vam knjige prebere. to zgleda približno tako kot bi poslušali radijsko igro. Ko sem bila mlajša sem to kar pogosto počela, sedaj pa žal ne več. Sedaj pa se navdušena nad avdio knjigami in ko se vozim sama, po navadi poslušam knjige.
Ta deklica je tudi zatopljena v branje in je kot nalašč za popestritev podarjene knjige. Ali pa za popestritev konca šole, čestitke ob diplom,...

Radi berete? Kakšne oblike knjig? Ste za papirnato klasiko ali enostavnost elektronskih bralnikov knjig? Jaz se še nisem odločila kaj mi je ljubše. Trenutno knjige poslušam.

3 komentarji:

  1. Jo imam v branju, krasna voščilnica
    lp Tamara

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja čitam trenutno knjigu.Klasika mi je najdraža.Vrlo lijepa čestitka.
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  3. Zanimivo, tole varianto se pa nisem preizkusila. Jaz sem velik ljubitelj knig, tistih pravih, papirnatih. Ampak moram priznati, da pa je ebook tudi izredno prakticna zadeva in glede na to, da na morju veliko berem, mi zelo prav pride. V bistvu ga imam skoz v torbici in tudi vmes ko v sluzbi malicam, berem. Tako da sem postala tudi velik navdusenec ebook-a :) Tako kot tale tvoja deklica tudi jaz cisto padem v zgodbo.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja