20. 6. 14

Ko sem v rožicah

Očitno imam obdobje rožic;-)

Motiv sem pobarvala z Distress markerji in inki in ugotavljam, da se mi malce že pozna kilometrina. Če me spremljate že nekaj časa, potem ste lahko ugotovili, da sem svoje Copic markerje nekoliko zanemarila in, da v zadnjem obdobju barvam pretežno z Distressi. Vaja dela mojstra (no mojster nisem še, sem pa na poti do tja ;-)) in z barvanjem tega motiva sem zadovoljna. Moram pa priznati, da je motiv zelo hvaležen in se zelo dobro vidi kam padajo sence in deli motiva niso premajhni.

Tokrat sem dodala napis in ga izrezala v obliki zastavice. Na internetu sem zasledila različne načine izrezovanja teh zastavic, vendar sama naredim vse skupaj "na oko", tako približno. Po navadi kar uspe, če pa kdaj ni čisto enakomerno, pa mislim da ni hudega.

Se kdaj pohvalite? Sami sebe mislim? Jaz se redko, pa še takrat se počutim čudno. Ko sem ponovno prebrala zapis, sem želela vse skupaj izbrisati v smislu "pa se ja ne boš hvalila". Pa saj se ne, samo povem, da kaj mi je všeč. Tako kot povem takrat, ko s svojim delom nisem zadovoljna.

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja