25. 6. 14

Preprosto simpatična

Motiv deklice se mi je zdel nekoliko dolgočasen in sem se zato odločila, da ga barvno popestrim. Odločila sem se za rdečo, oranžno in ciklam barvno kombinacijo. Na koncu sem s čestitko kar zadovoljna.

Motiv sem pobarvala z Distress markerji in lastnoročno napisal voščilo. Mislim, da je čas, da si vzamem kakšen večer in malce vadim pisanje. V času računalnikov in pametnih telefonov se mi le redko zgodi, da pišem na roke in kot to delam, se mi zdi, da je svinčnik tujek v moji roki in po mojem mnenju je tudi rezultat bolj slab. Bo drugič bolje ;-)

Na čestitko sem dodala le še dve nalepki, ki sta bili del paketa vzorčastih motivov.

Pišete še kdaj "na roko" ali ste bolj prijatelji s tipkovnico?

3 komentarji:

  1. Vecinoma je tipkovnica moje nalivno pero. Kaksne manjse zapiske ze delam v zvezek, ampak da bi nekaj na veliko pisala, pa le redko in zato me po nekaj stavkih ze boli roka. Kje so tisti casi, ko smo si delali zapiske na predavanjih in je roka s pisalom kar letela po papirju :) Vsec mi je tale preprost motiv.

    OdgovoriIzbriši
  2. Eh,da, kao što i Vladuška veli nakon malo dužeg pisanja zaboli me ruka. Nažalost smo se previše navikli na tipkovnicu. Slatka je čestitka.
    LP,MArtina

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja