29. 4. 14

Sestrski čestitki

Včasih mi je izdelek tako všeč, da pripravim kar dva hkrati. Tokrat je bila to čisto preprosta čestitka, je mogoče malce drugačno izdelana kot so moje čestitke običajno. Prva mi je bila tak všeč, da sem takoj pripravila še eno in ob tem pomislila, da bi bili primerni za sestri (ali pa prijateljici), ki praznujeta skupaj.




Motiva sem odtisnila s Staz On blazinico za štampiljke na že izdelano osnovo za čestitke iz eko kartona. Motiva sta zelo preprosta in ni veliko možnosti za barvanje, sem pa vseeno dodatke pobarvala z navadnimi suhimi barvicami in dodala pikaste črte v enakih barvnih odtenkih, kot so dodatki na motivu.

Rob čestitke sem odrezala z Dekorativnimi robovi Najlepšega para.

Eko karton oz osnovo za čestitko, ki sem jo uporabila sem pred časom kupila v Levčku v Ljubljani. S samo kvaliteto nisem preveč zadovoljna - izrezane oz prepognjene so postrani in tudi debelina kartona bi bil lahko debelejše, ampak je to edini eko karton, ki sem ga dobila pri nas. Med slovenskimi ustvarjalkami sem opazila da vas kar veliko uporablja eko karton. Kej ga kupujete? V Sloveniji, na internetu? Res bi bila vesela katere koli informacije, saj imam še cel kup idej za eko papir, le papirja ne ;-)

1 komentar:

  1. Vsec mi je oblika in zamisel s temi motivi, ki tvorijo podobnost. Glede eko kartona pa smo pred kratkim pisale v komentarjih pri Hali. Pokukaj pod komentarje tukaj: http://hali72.blogspot.co.at/2014/04/vabila-za-birmo.html

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja