13. 4. 14

Pepelkin princ

Preprosto barvito. Se strinjate? Ne vem zakaj sem se odločila, da za ta motiv uporabim "fantovski" vzorčni papir, saj bi bil motiv mogoče bolj primeren za kakšno vabilo na zabavo ob zaroki. Ampak kakšen pa bi bil princ oblečen v pastelne odtenke? Ne vem. Motiv me je totalno zmedel in na koncu sem vseeno naredila "fantovsko" čestitko.

Čestitka mi je sama po sebi zelo všeč, ampak mislim, da tega motiva ne bom več uporabila. Ne glede na to, da je Edvin zelo simpatičen kot princ, se ne morem odločiti komu bi tako čestitko podarila in če ne vem jaz kako bo kdo drug. Ali pač?

NE glede na vse, sem se odločila, da vam čestitko predstavim, ker mi je vse ostalo na čestitki zelo všeč in bom vse skupaj sigurno ponovila, le da bom uporabila drugačen motiv (če se kaj poznam, vem, da čestitka ne bo enaka, ker enostavno ne morem narediti dveh enakih čestitk ;-)). Ponovno sem uporabila rezalne šablone Najlepši par. Definitivno slovenski napisi naredijo piko na i na vsaki čestitki.

Komu oz za kakšen namen bi vi podarili čestitko s takim motivom?

3 komentarji:

  1. Meni je všeč vse, tako kot je. Je voščilnica za otroka, ker imam sina, ki ima številne prijatelje, izdelujem večinoma fantovske voščilnice. Mogoče bi le čeveljček prelepila s čim drugim (avtomobilčkom, darilno škatlo?). Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Maja, to je pa super ideja. Mislim,d ajo bom kmalu uporabila. Hvala!

      Izbriši
  2. Tanja, tule sva si pa zelo podobni...tudi jaz vsako stvar pretuhtam, preden voščilnico podarim. In absolutno preveč kompliciram :-) Meni celota deluje tako lepo fantovsko, da je super za takšne mlajše od 7 let...potem bi znal biti tisti čeveljček `moteč`, prej pa zagotovo ne! Mi je pa nasvet od Maje super...ne bi pomislila na kaj takšnega. In hvala, ker je na tako lepi voščilnici tudi Najlepši par :-)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja