21. 1. 15

Šopek rož samo za te

Magnolija štampiljke so bile moje prve štampiljke  in še danes so mi ene izmed ljubših. Tudi tiste stare, ki sem jih rabljene kupila na eBayju. Nisem prepričana, če je ta Tilda ena izmed prvih, vem pa, da je ena izmed ljubših.

Tokrat sem ji pobarvala s Copic markeji in to kar "na pamet", kar pomeni ne da bi pred barvanjem izbrala vzorčni papir in temu prilagodila barvno shemo motiva. Kljub temu sem iz velike zaloge papirjev lahko izbrala vzorčni papir, ki se je ujemal z barvami na motivu. Dodala sem le še oranžno čipko in čestitka je bila na red.

Se vi spomnite svojega prvega ustvarjalnega nakupa? Še vedno uporabljate te pripomočke?

signature

3 komentarji:

  1. Nekateri moji prvi nakupi so bili precej zgrešeni, ker še nisem imela prav občutka kaj je za moje delo pomembno in kaj mi gre od rok in kaj ne. Zato pa imam še zdaj zaloge potiskanih papirjev, ki jih skoraj ne uporabljam in pa poceni štampiljke, ki niso za nobeno rabo :) Lepo je videti kako rada uporabljaš eno izmed svojih prvih štampiljk.

    OdgovoriIzbriši
  2. Super si uskladila papirje in barvanje pa čeprav je bilo narejeno nenačrtno ;). Finance dopuščajo kolikor pač dopuščajo, tako da nikoli nisem kupovala nekaj na pamet in samo zato ker mi je bilo všeč. zadeve so še vedno v uporabi, koliko je pa odvisno od idej :).

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz sem dolgo časa zgrešeno in na težji način najprej barvala in nato iskala papirje, zdaj sem se navadila delati obratno. Ne spomnim se svojih prvih nakupov, je že predaleč. Sem pa jezna sama nase, ker se z nakupom pogosto "zaletim".

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja