30. 1. 15

Novi pripomočki, nov izdelek

 Spet je pri meni najlepši par. Ne verjamete? Je, je v obliki novih Tininih šablon (in štampiljk). Nisem potrebovala veliko, da je bil prikupen kuža (brezplačen digitalen motiv iz zelo stare zaloge) del čestitke na kateri sem uporabila le Tinine pripomočke.

Ker gre bolj za "moško" čestitko, sem uporabila le dva različna odtenka kartona in šablono Romantični okvirji. Šablono sem uporabila dvakrat - na modrem in na rdečem kartonu in sestavila podlago, na katero sem nalepila motiv.

V notranjost sem odtisnila voščilo iz kompleta Tvoj dan. Ko gledam izdelke drugih, predvsem tujih, ustvarjalk mi je bilo vedno všeč, ko so tudi na notranjo stran odtisnile voščilo. Vedno sem si želela, da bi taka voščila v štampiljkah obstajala tudi v slovenskem jeziku in želja se mi je izpolnila ;-) Voščilo sem odtisnila nekoliko višje, da lahko pošiljatelj kaj osebnega zpiše spodaj, ali pa doda le podpis.

Kakšna se vam zdi ideja o odtisnjenem voščilu na notranji strani?

signature

3 komentarji:

  1. Prav prikupno fantvosko voščilnico si naredila. Tudi meni se dopade, da imamo na razpolago slovenska voščila v večji izvedbi in jih lahko direktno odtisnemo v notranjost :).

    OdgovoriIzbriši
  2. Tudi sama večkrat uporabim tale napis v notranjosti voščilnice. Super je, tako kot tvoja fantovska voščilnica. :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja...ko sem štampiljko oblikovala, sem jo prav z željo, da bo morda pristala tudi znotraj. Kot nadaljevanje voščila na zunanji strani, samostojno...kakorkoli :-) in sem zdaj prav vesela, ko berem tvojo objavo. Zelo lepa mi je tvoja voščilnica...sploh s takole sestavljenim ikvirjem v dveh barvah in simpatičnim kužkom.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja