28. 1. 15

Še pišete pisma

Včasih (ko sem bila v osnovni šoli) smo si veliko dopisovali. Moja dopisna prijateljica je bila iz Kopra. Sedaj pošiljam le še čestitke, pisem ne več. Se mi zdi, da je sedaj vse dopisovanje prešlo na elektronsko, kar pa ni slabo, saj hitro dobiš odgovore oz novice prijateljev, ki krajevno niso več blizu.

Ta Tilda me spominja prav na čas dopisovanja. Mogoče pa piše dnevnik. To pa še počnete?

Tildo sem pobarvala s Copic makerji in uporabila zadnje vzdihljaje vzorčnega papirja, ki mi je še vedno zelo všeč. Mogoče bi ga še kje na internetu še našla.

signature

3 komentarji:

  1. Tudi sama sem se v osnovni šoli dopisovala z eno deklico iz Zagreba. Zelo zabavno je bilo in tako si se razveselil vsakega pisma. Ta tvoja zagotovo razmislja kaj bo zapisala v dnevnik.

    OdgovoriIzbriši
  2. tudi jaz sem si dopisovala s parimi osebami iz različnih koncev Slovenije. Denvnik je bil čas najstniških in zgodnje študentskih let, sedaj pa šibajo blogi in eletronska pošta :(. Tvoja Tildika je zelo zamišljena, tako da sem tudi jaz mnenja, da piše dnevnik ;).

    OdgovoriIzbriši
  3. Že dalj časa občudujem te čudovito pobarvane odtiske. Preprosto navdušena. :) In Tilda zagotovo piše lepe spomine v svoj dnevnik. Sama pa ta mesec ravno začnem spet z dopisovanje s pismi in to kar čez lužo. ;)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja