4. 7. 14

Unikatni akvarelni papir

Včasih, ko sem še slikala, nisem bila zelo navdušena nad akvarelom. Zdelo se mi je, da nimam  kontrole nad končnim izdelkom in če sem kaj zaj..., sem težko popravila. Včasih pa to, da nimaš kontrole in se prepustiš toku dogodkov, izpade zelo dobro.

Redno spremljam Kristino in sem navdušena nad tem kako z lahkoto uporablja akvarele (v različnih izvedbah) in končni izdelek vedno izpade super.

Ogledala sem si kar nekaj njenih videov kjer se igra z akvareli in se prepričala, da je vredno poizkusiti. Vsekakor pa sem mnenja, da vaja dela mojstra.

Lotila sem se dela in zelo uživala. Malo manj sem uživala po tem ko je bilo potrebno pospraviti vse kar sem zapacala. Prihodnjič moram poskrbeti, da bo delovna površina in vse ostalo dobro zaščiteno, ker je bila barva dobesedno povsod.

Za začetek sem si izbrala modre odtenke Distress Inkov, ker sem v glavi že imel končni izdelek. Rezultat mi je bil všeč in se nisem mogla ustaviti. Naredila sem mavrično paleto unikatnih papirjev za katere že imam ideje kako jih bom uporabila. Zato le pridno spremljajte prihodnje objave.

Se radi igrate z barvami in pripomočki in ustvarite resnično unikatne izdelke?

1 komentar:

  1. Pri Kristini resnično zgleda vse tako lahkotno in preprosto. :) Super osnove si si pripravila in tudi meni je tako packanje vedno zelo sproščujoče. Lep vikend ti želim.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja