9. 7. 14

Sestrska

Nisem imela v mislih motiva na čestitki (čeprav je zelo lušten), ampak dejstvo, da sem podobno čestitko že naredila. Bila mi je zelo všeč in sem jo ponovila. Seveda ni nastala enaka, vendar presenetljivo podobna. Zakaj presenetljivo? (Žal) Velikokrat dobim namreč naročila v smislu "točno tako čestitko potrebujem". Nad takimi naročili nisem navdušena. Rada delam nove stvari in mislim, da imam na zalogi še veliko idej in žal zelo težko naredim enako čestitko. Po navadi me malce zanese ;-)

 Tudi tokrat me je malce zaneslo, vendar res malo.

 Uporabljeni Distress Inki so čisto enaki. Pa tudi napis sem uporabila skoraj enak. Seveda prvotne čestitke nimam več in sem mislila, da sem na prvotni uporabila napis "Vse najlepše".

Če sem čisto isrkena, mislim, da to ni zadnja čestitka iz te "serije". Ja, mogoče bi se pa lahko lotila izdelave serije čestitk, ki so enake pa vendar različne. Kaj pravite?

1 komentar:

  1. Meni so vsec serije podobnih voscilnic, ki tvorijo komplet. Tale tvoja z drugacnim motivom je v bistvu povsem drugacna, kljub enakim barvam in papirju v ozadju. Lepa je.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja