11. 7. 14

Senčnika pa res ne rabite

Vsaj ne, da bi vam zagotavljal senco, vsaj ne v tem vremenu. Pa so vseeno luštni. Senčniki, mislim. Na luštnih deklicah vsekakor.

 Tega motiva se nikakor ne morem naveličati. Je eden izmed prvih, ki sem ga kupila in mislim, da lahko rečem, da je sigurno tudi največkrat uporabljen. Sicer mi dela odtis kar preglavice, saj se mi zdi, da bi najbolj kvalitetno izdelan in se področje šopka in kariraste flike na hlačah ne odtisne najlepše. To pa me ne ustavi, da ga ne bi uporabila. Zgodi se, da ga neuspešno odtisnem tudi po večkrat, ampak ne odneham. Če odtis kljub trudi ni idealen, vzamem Copic multiliner in popravim "na roko". Mogoče bi pa pobrskala po eBayu in naša novo štampiljko. Po moje bi bilo težko, ker nimam pojma kdo je avtor te štampiljke. Ve katera od vas?

Sicer pa sem motiv (očitno ;-)) pobarvala z Distress Inki in uporabila še zadnje vzdihljaje vzorčnega papirja. Namesto klasično odrezanih vzorčnih papirjev sem uporabila kovinske šablone in izrezala različno velika (glede na velikost ostankov) kroga in dodala nekaj barvnih biserčkov.

Tako sem si priklicala vsaj nekaj živih barv v ta mračen dan. Upam, da bo jutri vsaj malce posijalo sonce in me napolnilo z energijo. Imejte krasen vikend!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja