11. 4. 14

Ste za pozitivno ali negativno?


Pozitivno in negativno sta najlepši par. Mer ne?

Končno sem v roke dobila rezalne šablone Najlepši par. Že ob naročilu, sem imela končni izdelek v glavi. Za inspiracijo sem imela dve čestitki. Prvo (iz katere sem uporabila tehniko) je naredila Kristina, drugo (na kateri mi je bila všeč mavrica) pa Karina.


Obe čestitki sta zelo preprosti, čeprav sama izdelava ni bila tako zelo preprosta in hitra, kot sem si sprva predstavljala ;-) Barvne trakove v širini 1,5 cm sem nalepila na običajen papir in jih odrezala tako, da sem dobila pravokotnik z diagonalnimi črtami. Potem sem izrezala napis s pomočjo rezalne šablone. Nekaj malih delčkov je odpadlo (bolje bi bilo, če bi barvne trakove lepila na samolepilno folijo, tako bi bilo vse prekrito z lepilom in majhni delci ne bi odpadli) in kot posledico tega sem kar nekaj časa porabila, da sem ponovno zlepila ve manjkajoče delčke. To mi je vzelo še največ časa.
Definitivno pa sta mi tako všeč, da bosta nastali še v kakšni variaciji.

Ali iščete oz najdete inspiracijo v izdelkih drugih?

P.S. Fotografiranje pretežno belih izdelkov mi še vedno ne gre. Imate kakšen nasvet?

5 komentarjev:

  1. Tanja!!!! Odgovor je pozitivno...v resničnem življenju. Pri tebi pa OBOJE!!! Kako zelo lepi sta obe. Mislim si, da ti je porabilo veliko časa, ko si lovila miniaturne koščke, a je res vredno truda. Kdor bo dobil tako voščilnico, bo velik srečko :-) Res hvala, ker ustvarjaš z Najlepšim parom. Moj nasvet za fotografijo...čimboljša dnevna svetloba (jaz naredim fotografije pri oknu) in živ papir za ozadje, da naredi kontrast. Prijazen pozdrav :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super izpadeta obe, mavrica jima krasno pristoji. Ja, tudi jaz iščem inspiracijo v izdelkih drugih deklet. Glede fotografiranja pa je je tako kot pravi Tina. Z belo je res nekoliko težav in najlažje jo je rešiti z dobro svetlobo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Enkratni sta. Lepo si se poigrala z barvami.

    OdgovoriIzbriši
  4. Obe sta zelo lepi - preprosti na pogled, a zahtevni za izdelavo.
    Vem, kako zgleda, ko lepiš mikroskopske dele. Jih iščeš po mizi in jih s pinceto zlagaš na mesto. Da drži vse skupaj, jaz ponavadi uporabljam pleskarski trak - na hrbtni strani prelepim celo površino in nato razrežem. Lp, Maja

    OdgovoriIzbriši
  5. U, zelo sta mi všeč. Na videz preprosti, a se zadaj skriva veliko truda. Ne vem, takšne voščilnice so mi po navadi najljubše. Če dobro premislim, imam rada tudi takšne ljudi, preproste, a notranje tako bogate ... Glede inspiracij, jih tudi jaz večkrat kar potrebujem. Mi je pa všeč, da jih velikokrat najdem kar med vami, slovenskimi ustvarjalkami, ki nudite res veliko paleto navdihujočih izdelkov. Slikanje, to je tudi moj trn v peti, ki me že počasi jezi ... :) Je pa prvi pogoj za dobro fotografijo res dnevna svetloba.
    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja