11. 1. 14

Priljubljeno v letu 2013


V virtualnem svetu (blogi, YT, twitti, instagrami...) je v zadnjem času zelo popularno povedati kaj ti je všeč. Velikokrat so te objave v mesečnih intervalih skoraj vsi (ki jih spremljam) pa so to naredili za leto 2013. Ni slaba ideja!
To so moji izdelki, ki sem jih rada uporabljala v letu 2013

Copic markerji - barvanje motivov je mogoče malce bolj zamudno, vendar pa je prelivanje barv in končni izdelek vreden truda.


Distress markerji - mehkoba barv, ki jo dobim, ko barvam z barvami na vodni osnovi, me vedno znova preseneča in navdušuje.


Pripomoček za izdelavo kuvert (WeR memory keepers) - to je moje letošnje odkritje. Običajno čestitka prilagam oz jih pošiljam v običajnih belih kuvertah. Od kar pa imam ta pripomoček ima vedno več čestitk priloženo kuverto v podobnih barvah/vzorcih in mislim, da to daje čestitki tisto piko na i.



Scotch lepilo - preizkusila sem že n lepil in vedno znova ugotovim, da je scotch lepilo tisto na katerega se vedno lahko zanesem in ki tudi dopušča kakšno napako. Je pa res, da ga vedno težje najdem na naših policah.


Washi lepilni trak - na sliki ni celotna zbirka washi lepilnih trakov, ki jo premorem in vedno znova dodam še kakšnega. Vsestranskost teh lepilnih trakov je res neverjetna od preprostih čestitk, sedežnega reda, do zavijanja daril - vedno znova prav pride.

Škarje (Cutters Bee) - so pri mojem delu nepogrešljive in jih zato tudi zelo pazim. Te škarje so ostre in jim uporabljam za obrezovanje motivov in rezanje svilenih trakov.
 
K Werner design - Kristina ima super blog, super YT kanal in krasne čestitke.

Prairie Paper and Ink - Amy spremljam že zelo dolgo časa, letos še posebno intenzivno, saj mi predstavlja pravi izziv. Pokukajte na njen blog in preverite zakaj ;-)

Kaj oz kdo pa je vas letos navdušil?

3 komentarji:

  1. Draga Tanja,
    moram priznati, da so mene navdušile iste stvari, razen Scotch lepila, ki ga pa res še nisem preizkusila.Poleg stvari, ki si jih naštela bi pa jaz dodala samo še papir Graphic 45, ki je zame nepogrešljiv.
    Želim ti še mnogo ustvarjalnih trenutkov tudi v letošnjem letu.
    Lp Danica

    OdgovoriIzbriši
  2. Ravno scotch lepilo bi dala na prvo mesto. Je the best lepilo za vse!

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi mene je navdušilo kar nekja stvari ,še posebej pa izdelovalec kuvert,ki je res nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju.
    Lepo ustvarjaj še naprej :)
    Lp Urška

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja