21. 1. 14

Love is in the air (2)




Valentinovo je sedaj res že skoraj pred vrati. No, take sile res še ni. Vendar sem vseeno pohitela, saj si lahko v moji trgovini čestitko ogleda in kupi tudi kakšen tujec, do katerega mora čestitka priti pravočasno.
Vsako leto za najbolj "tipične Etsy praznike" pripravim kakšen nov izdelek za mojo trgovino. Tudi letos je bilo tako. Edina razlika je bila, da sem letos tudi vzorčke narisala sama.


Veliko sem brskala po Pinterestu in tako dobila kar nekaj idej. Potem sem si (nekje iz neta, pojma nimam več kje) natisnila "milimetrsko" (ni niti približno milimetrska, ampak veste kaj sem mislila) mreži in začela skicirati. Najprej sem narisala obris, potem na obris vnesla križce, vse skupaj izvezla na panama platno in popravila pomanjkljivosti (na nekaterih mestih sem dodala nekaj križcev), ki sem jih seveda vnesla na papir, da v prihodnje ne bo potrebno popravljati in evo, čestitke so pripravljene.


Tudi vi kdaj naredite sami vzorce? Kakšen je vaš postopek?
Če bi kdo želel motive, ki sem jih prirpavila, jih z veselem pošljem.

5 komentarjev:

  1. Pozdrav Tanja, radovi su ti preljepi. Pogledala sam i tvoju trgovinu, divno.
    Skrenula bih ti pažnju na to da pregledavam inače blogove u Bloglovinu i tako i tvoj ali nikako nisam mogla otvorit polje za komentare, tek kad sam klikunla otvori u novoj kartici su se otvorili, dok kod ostalih mogu normalno komentirat bez toga da otvaram novu karticu. Možda to zbunjuje i druge, pa pogledaj u čem je stvar.
    LP, Martina.

    OdgovoriIzbriši
  2. Martina, hvala za opozorilo. Mislim, da je sedaj bolje

    OdgovoriIzbriši
  3. Tanja, tvoje voščilnice na križce so čudovite. Všeč mi je ker tako lepo pridejo do izraza tvoji vzorčki! Super si jih narisala. In hvala, ker si se nama pridružila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsec mi je, da si pustila ozadje prazno in da imajo osrednje mesto ti izvezeni srcki. Tako se bolj pridejo do izraza. Jaz si do sedaj se nisem sama risala vzorcev.

    OdgovoriIzbriši
  5. Lušni vzorci inlepo pašejo na rdeč okvir.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja