5. 1. 14

Darilo v obliki darilne kartice


Včasih res ne vem kaj podariti. Pri darilih sem rada izvirna, vendar mi vedno ne uspe. Potem pristanem pri darilnih karicah. Vem, vem nič kaj izvirno. Se pa potem potrudim vsaj z izgledom darila. Tudi tokrat sem podarila darilno karico (in še eno malenkost), ki sem jo dala v obešanko. Mislim, da nisem prvič naredila obešanke (ni najbolj posrečen izraz - kako vi lepo slovensko poimenutjete "tag"?), sem pa prepričana, da še nisem naredila obešanke z darilno kartico. Ideja se mi zdi super in mislim, da bo nastala še kakšna.
Obešanka res ni velika in sem zato lahko porabila drobne ostanke vzorčnih paprijev (pojma nimam katerih - žal). Whiff of Joy deklico sem pobarvala z distress inki, dodala nekaj dodatov.
Ko je bila obešanka zaključena, sem pomislila, da je polna vsega. Pa mi je kljub temu všeč. Tudi prejemnica darila je polna vsega, mlada, polna energije in se mi zdi, da je prav, da je tudi izgled darila tak.
Kako pa vi podarjete (če jih) darilne kartice?

1 komentar:

  1. Luštni tagec si izdelala, res barvit in tak ... poln veselja in energije. Sama pa zaenkrat še ostajam pri slovenjenju izraza "tag". :)
    Pozdravček, B.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja