15. 10. 11

Še malo pa bo Božič

Ja, ja sej vem, da pretiravam. To pač rada počnem ;-) Če pa smo iskreni je pa Božič res tik pred vrati. Še dvakrat gremo spat, pa bo.

Ta čestitka je sicer že stara in že zdavnaj ni več pri meni, mi je pa mogoče ravno zato toliko bolj všeč. Moram pobrskati po motivih in na dan privleči blago za križkanje in potem veselo na delo. Sedaj bodo večeri res dolgi in da ne bom spala že ob sedmih, bo treba kaj početi. V bistvu se že veselim dolgih večerov, ker potem nimam preganjavice, da moram iti ven na sveži zrak. Kaj pa vi radi počnete v dolgih večerih?

5 komentarjev:

  1. Ja, res je, le občutka nimamo, ker je zunaj tako lepo!

    Lepo voščilnico si ustvarila.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ha ha, še ena ki jo daje preganjavica, da mora biti zunaj ob dolgih poletnih večerih :))) Meni tudi ustrezajo ti zimski, ko se zavijem v koco in uživam v notranjosti. Sicer pa, trgovine, vsaj v Avtriji že polnijo z božičnimi zadevami, pa mislim da pri nas tudi. Tako da je vsekakor božič tik za vogalom in tole križkanje in prave božične barve so mi všeč.

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo mi je všeč tvoja voščilnica. Tako umirjena je in elegantna. Joj, kako dolgo že nisem vezla...štampiljke so mega potuha s svojimi hitrimi rezultati.

    OdgovoriIzbriši
  4. Zelo lepa voščilnica! Take so res najlepše, vendar vzamejo veliko časa , zato morajo biti narejene za nekoga , ki to ceni:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Prekrasen motiv in sem čisto takšna kot ti, zaspim kmalu , če so moje roke pri miru.Morma tudi jaz poiskat knjigo,kjer so sami majhni božični motivi, še prej pa nujna nabava ene lučke, da bom zvečer bolje videla :-)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja