4. 10. 11

Bil je lep dan

V nedeljo. Zbrali smo se v krogu prijetnih ljudi in bili priče Sv. Krsta najmlajšega člana naše družbe. M. je jokal kot za stavo in nikakor ni želel odnehati. Vse ostalo je minilo mirno in lepo. Ne glede na lep obred, nam je vsem odleglo, ko je mali kričač zaspal tik pred koncem.


Vsekakor se spodobi, da se kaj malega podari. Ker ima M. starejšo sestrico M., sva se z D. odločila, da podariva bone. Sama nisem navdušena nad boni in sem mu zato naslikala še enega engeljčka, ki naj bi ga čuval na vijugasti poti življenja.


 Ni v navadi, da pripravljam stvari zadnji trenutek, vendar se tudi to zgodi. Ker je darilo nastalo v soboto zvečer pri roki nisem imela nobenega primernega paprija. Vedno pa se najdejo na zalogi barvni kartoni in tako sem naredila škatlo, v katero sem dala sliko, zavezale z belo mašnjo in končni rezultat je všečen. Vsaj meni in mami malega M.

4 komentarji:

  1. Angeli so itak moja 'šibka' točka in krst je še posebej taka priložnost, kjer angeli ne smejo manjkati :) Všeč mi je tvoj izdelek in ta modra je taka nebeška :)

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja