13. 10. 11

Se vam kdaj zgodi

... da se sploh n spomnite, da ste naredili čestitko. Meni se to očitno lahko zgodi.

 Tako se je to žal zgodilo s to čestitko. Vse kar se spomnim je, da sem jo senčila. Vem, da je to prva čestitka, ki sem jo senčila z Distress Inki, vendar več kot to ne vem. Pa ni je več doma zato vam več tudi ne morem povedati.

10 komentarjev:

 1. ha-ha, živemu se vse zgodi, pravijo. Lušna čestitka.

  OdgovoriIzbriši
 2. Ha, ha, ha. Jah ni kej, se zgodi. Zlo je lušna. Mogoče ponoviš in narediš eno podobno, ki pa si jo boš zapomnila. :-p

  OdgovoriIzbriši
 3. He he he, tole pa je objava za nasmejat. Moja prva misel je bila, da si morda "masovno" delala čestitke in ti ta lepotička preprosto ni "padla" v oči in srce...Luštna je!

  OdgovoriIzbriši
 4. No, to da sem naredila kakšen prototip, tega ne pozabim :))) pozabim pa, kam sem si zapisala navodila in celo to, kam sem jo odložila :))) potem pa samevajo tudi po pol leta, preden jih spet najdem :))

  OdgovoriIzbriši
 5. uh se zgodi, ampak meni se še ni. jaz za točno vsako risbo, sliko, za vsako skico vem kje in kdaj ter zakaj je nastala :D in to za 8 let nazaj če je treba ;).

  drugače pa lepa luštna čestitka <3

  OdgovoriIzbriši
 6. Le zakaj si nam jo skrivala, pa tako zelo je lepa :-))
  Pozdrvček!

  OdgovoriIzbriši
 7. Karkoli že se je zgodilo z njo, dobro da si jo poftkala. Res je luštna.

  OdgovoriIzbriši
 8. Nič hudega. če si pozabila, važno je, da si jo našla, ker bi jo bilo zelo škoda!

  OdgovoriIzbriši
 9. Meni se bolj dogaja, da mi kdo naroči čestitko, ki sem jo naredila že lep čas nazaj in moram 100x pogledat fotko, ker res ne vem kako sem že to naredila. Takrat pa se mi je zdelo vse kristalno jasno :) Luškana je.

  OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja