19. 8. 10

Že dolgo nič

Danes zjutraj sem ugotovila, da že kar nekaj časa nisem nič objavila. Pa ne, da nič ustvarjalnega ne delam, samo čas kar nekam beži. Potem pride še kakšen slab dan, ki itak izgine neznano kam in mesec je naokoli.

Kar nekaj je projektov, ki sem jih začela in še ne zaključila, nekaj pa je tudi zaključenih oz se nadaljujejo.

Moram se malo pohvaliti, da sem se z Jasno, lastnico Vile daril, dogovorila, da je v njeni čudoviti spletni trgovinici sedaj lahko kupite moje voščilnice.

Bila pa sem tudi na dopustu, ki pa je bil tokrat namenjen le lenarjenju in ustvarjanju. No, nekaj malih izletov je bilo tudi vmes, sicer pa čas namenjen samo meni in ljudem, ki so mi ljubi.

Sedaj pa je že skoraj jesen, ki mi je s svojimi barvami všeč, z mrzlimi in vlažnimi jutri pa ne.

Večeri se daljšajo in jaz zelo težko sedim pred TV-jem brez dela. Takrat se rada lotim pletenja nogavic in vezenja manjših motivov za čestitke - kot kakšna stara mamca, ane? ;-)

Pri tej čestitki sem sama pripravila tudi papirno osnovo. Sicer je kar hitro narejena, ampak kot bi rekla ga. Velepič iz NMK "Ni ekonomske računice!". Za tridelno čestitko je A4 format papirja premajhen, iz malo večjega formata papirja, ki ga trenutno dobim v Muellerju pa pride vem samo ena čestitka. Moj zaključek je, da bom za vezene čestitke še vedno uporabljala osnove, ki jih občasno prodajajo v Liedlu in Hoferju. Za posebne priložnosti in osebe, pa bom seveda naredila predlogo sama.

5 komentarjev:

  1. Ja, tudi mene že stiska, ker bo kmalu jesen... sploh je bilo celo letošnje poletje bolj jesensko. Zadnjič sem prebrala knjigo Načrt za srečo, v kateri avtorica pravi, da moramo počleti tiste stvari, ki so NAm v zabavo, pa če se zdijo drugim zabavne ali pa ne. Ti pač rada vezeš in pleteš, kakšna "mamca" pa rada rola. Življenje je prekratko, da bi se obremenjevali s tem, ali je prav, da nam je nekaj všeč ali ne! Če NAM je všeč je že prav! Uživaj v tem kar počneš, saj počneš več kot odlično!

    OdgovoriIzbriši
  2. čudovito vezenje... vedno me prevzame, ker sama ne znam...
    ja, res, kot pravi Maja - vse je prav, da nam je le v veselje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Čudovita križkasta voščilnica.
    Sicer pa se pridružujem predhodnicama.. počni, kar tebi paše. Vse preveč časa zapravimo za reči, ki nas ne veselijo, ker mislimo, da moramo.. da se spodobi ali pa zgolj zato, ker to počno drugi.
    Bodi, kar si.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vse kar si počela, si počela ker ti je pasalo in to je tudi prav. Včasih tudi lenarjenje paše :-))
    Lepega tulipana si nakrižkala!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja