23. 8. 10

Konec dneva


Všeč so mi večeri. Povzamem lepe stvari, ki so se mi zgodili tekom dneva (grdih ni - le nekoliko manj lepe ;-)) in se pripravim na lepe stvari prihajajočega dneva.

Tudi danes je tako. Prijetna vročina (tisti, ki me poznate že dolgo, veste, da sem ena redkih, ki ljubi vročino, tisto pravo nad 35 stopinjami), umirjeni glasovi sosedov, ledeno mrzel gin tonik, in seveda računalnik, ki prenese marsikaj, vendar ne dovolj (ko bom velika bom imela Mec-a).

Dan je bil prijeten. V službi končno malce gužve - ja, ja ko delam, delam in rabim, da se dogaja. Ravno tako ko lenarim lenarim - nič ne delam na pol. Potem pijačka z meni najljubšo osebo. Popoldan nekaj ustvarjanja in proti večeru klepet z B. (moj drugo mami), kar mi je vedno v veselje - le škoda, da sem šla na obisk s kolesom oz škoda je to, da na kolesu nimam luči in sem morala prijeten klepet zaključiti zaradi teme. Sedaj pa, kot sem že zapisala, gin tonik in računalnik.

Sem se pa razpisala! V bistvu sem vam samo hotela pokazati novo čestitko, ki sem jo danes naredila in z vami deliti moje nove izkušnje pri tem.

Pred časom sem v All That Scraps spletni trgovini kupila par malenkosti. Trgovino poznam že nekaj časa, vendar do nedavnega niso pošiljali čez lužo. Sedaj se je to spremenilo in sem seveda morala malo zapravljati (takoj moj magisterij pride do izraza ;-) aja naslov vas zanima "Prednosti in slabosti dobre spletne trgovine"). Nekaj izkušen glede te trgovine:
  • Skoraj zaljubljena sem v C.C. Design štampiljke, ki so tudi v digi obliki.
  • Zelo veliko se naučim od Amy iz Prairie Paper & Ink, ki je njihova oblikovalka. Ta odtise štampiljk, ki jih barva s Copic markerji, uporablja C.C. Designs Copic Quality White Cardstock in sem ga želela preizkusiti. Nad Copic makerji sem navdušena, moje mnenje o papirju, pa vam zaupam v naslednji objavi.
  • Cene so zelo ugodne.
  • Tudi poštnina ni pretirana (približbo 9 EUR za nakup v približni vrednosti 15 EUr). Je pa res, da sem se odločila za standardno poštnino, ki je cenovno ugodna in je trajalo nekoliko dlje, da sem pošiljko dobila - cca. 14 dni.
Med malenkostmi, ki sem jih kupila, so bili vzorčni papirji, ki so bili v akciji in še nekaj malenkosti in seveda mi ni dalo miru, da jih ne bi preizkusila. Rezultat je viden in sem zelo zadovoljna. Vedno znova pa, po tem ko pogledam fotografijo izdelka, ugotovim kaj vse bi lahko še dodala, uporabila, ...

Lahko pa vam zaupam še eno oz dva odkritja. Rada uporabljam tudi digi motive - nič novega, ane - odkrila pa sem blog Free Digi Stamps, ki vsak dan objavi novosti na področju brezplačnih motivov in preko tega bloga sem našla S.J., ki lepo riše in svoje stvaritve ponuja brezplačno. Ustvarila je tudi Holli, ki sem jo danes uporabila na čestitki.

Še nakja prijav na izzive:

Sedaj pa je dovolj in čas še za enkega pred spanjem.

Bodite lepo!

4 komentarji:

  1. Krasno čestitko si naredila in hvala za tooooliko koristnih informacij!
    Pozdravček :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Prekrasna čestitka in koliko informacij in digi štampiljk.Hvala!

    OdgovoriIzbriši
  3. sweet card !! so a cute images !! thanks for joining in our challenge.
    hugs tina46
    swf-team

    OdgovoriIzbriši
  4. Wonderful & pretty card!

    Thanks for sharing with us this week over at Stamp Something Challenge blog!

    Jo x

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja