25. 8. 10

Prej in potem

Pravijo, da kdor dela, greši, ane? Tudi jaz - velikokrat - naredim kakšno traparijo. Ta je bila pa res velika. Brez veze, da vam razlagam kako sem se trudila, da bi naredila prav in kako sploh nisem ugotovila kaj sem ga u.... Naj vam pa povem še to, da sem dislektik in tisti, ki poznate to oviro, si boste lahko predstavljali kako sem se trudila, da bi bilo prav.

Prej (vidite napako?)

Potem (priznam, da mi je druga varianta lepša)

V bistvu pa sem vam hotela predstaviti posebnost te čestitke in sicer papir na katerega sem odtisnila štampiljko - C.C. Designs Copic Quality White Cardstock. Našla sem meni najljubši papir za barvanje s Copic markerji. Mešanje oz prelivanje barv je res enkratno. Papirje je malo debelejši. Res mi je všeč in šeleshamer, ki sem ga uporabljala do sedaj, se lahko skrije. No za barvanje s suhimi barvicami bo še vedno v redu in tudi odtise, ki jih imam že pripravljen, ne bom zavrgla, definitivno pa bom od sedaj naprej uporabljala ta papir.


Kakšen papir pa vi uporabljate za odtise? S čim barvate odtise?

4 komentarji:

  1. Oproščeno za napako :-))
    Drugače pa je zelo lepa!

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepo si ga zašuštrala na prvi:):)Ampak te popolnoma razumem. Tudi moj sin je dislektik in vem kako to zgleda, ko so lahko številke in črke obrnjene, pač kakor pade. On zna prebrati vse meni pa ni nič jasno.Ali si sama opazila napako, ali te je kdo opomnil? Včasih moj sin svojih napak ne opazi in je prav zmeden, če ga opomnim nanje.
    Drugače je pa čestitka uspela!

    OdgovoriIzbriši
  3. @ Alenka
    Ja, napako sem opazila sama - po dnevu in pol ogledovanja čestitke, saj sem vedela, da je z nji nekaj narobe - tudi to, da je nekaj narobe s številko 3 - le nikakor nisem mogla ugotoviti kaj je narobe ;-)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ja Tanja se mi je zdelo nekaj takega. Kaj moremo :):):) jaz sem navajena, je pa nerodno za tiste, ki ne vedo, ali huje nočejo vedeti. Veliko uspeha naprej in lepega ustvarjanja, kot do sedaj.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja