24. 6. 10

Včasih me kaj piči...

...in mi kakšen moj izdelek enostavno ni všeč. Vem, da je bilo tako s to čestitko. Ne vem zakaj, enostavno mi ni bila všeč. Danes sem pregledovala slike izdelkov, ki jih še nisem objavila in naletela na to čestitko. Zakaj mi ni bila všeč? Pojma nimam. Danes se mi zdi prav luštna. V toplih jesenskih barvah, polna optimizma, z nahrčkanim motivom. Moram priznati, da zadnje čase najraje delam čestitke iz nahrčkanih motivov. Svojih sem namreč že malo sita. Kaj naredite vi, ko se naveličate svojih motivov? Jih imate toliko, da se jih ne morete naveličati?

Pa še nekaj sem opazila. Ta moja čestitka ima rožice, ki so tokrat tema v Craft-alnici. Torej jo bom kar prijavila. Mogoče pa v tem podaljšanem vikendu naredim še kakšno z rožicami.

4 komentarji:

  1. Lepo čestitko si našla med svoji že izdelanimi izdelki. :) In res bi bilo škoda, če je ne bi prijavila na CRAFT-alnico.

    Glede naveličanja motivov pa-tudi jaz se svojih včasih zelo na hitro naveličam in zato kupujem vedno nove in nove ter si na tak način hitro praznim denarnico (in hkrati večam zaloge). :S Joj ko so pa tako lepe in vedno nove in nove kolekcije prihajajo iz vseh različnih koncev in krajev. ;)Se jim človek kar ne more upreti. ;)

    Lepo se imej in hvala, ker sodeluješ na sedmem izzivu CRAFT-alnice.

    M.

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, tudi jaz se svojih kaj hitro naveličam. V zadnjem času kupujem le tiste, ki mi pridejo prav na papirju in na Fimu. Da pa se ostale vsaj malo amortizirajo, povabim Tejeve prijateljice ali pa hčerke svojih prijateljic, jim dam bloke in blazinice in nato štempljajo, kot zmešane. Zadovoljnih izrazov gredo domov vsaka s polno vrečko motivov, ki jih potem barvajo. Štampiljke se sicer umažejo, a so dosegle svoj namen, jaz pa vzgajam naše naslednjice, a ni tako?!
    Voščilnica je lepa, res lepih toplih barv. Morda ti takrat ni sedla v razpoloženje ali pa je le čakala svoj trenutek.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se tudi meni dogaja podobno, da mi kdaj izdelek ni ravno všeč, ko je končan, ko p aga pogledam čez čas, pa na njem vidim neke stvari, ki jih nisem videla prej. Res je taka sončna in vesela čestitka.

    Kar pa se tiče štampiljk pa si v glavnem kopujem take, ki jih je možno uporabljati na več načinov (predvsem kakšne motive iz narave, vijuge itd.). Motiv punčk si ne kupujem, ker tega niti ne znam barvat, niti prav uporabljat :) in potem, ko se naveličam poskusim razmisliti kako bi jih lahko uporabila še drugače.

    OdgovoriIzbriši
  4. :))) na mizi imam škatlico, v kateri čakajo na svoj sončni žarek čestitke, ki mi ob izdelavi niso bile všeč. Včasih jim manjka le en dodatek, včasih kaj preuredim, večinoma pa potrebujejo kakšen dan, teden ali celo več mesecev, preden so mi končno všeč.


    Pri štampiljkah je pa tako, da velikokrat ne vem več, kaj bi želela z njo narediti, ker se velikokrat zgodi, da traja doooooooolgo časa, preden jo dobim. Evropska pošta si še ni opomogla od vulkanskega prahu in za pošiljke iz Anglije, na katere si prej čakal 4-5 dni, rabijo po novem več kot en teden :( ... vmes me pa že vse mine :((

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja