13. 6. 10

Naj ti bo bolje

Tam kamor se odpravljaš. Dvomim, da ti je bilo tu, na našem lepem svetu, lepo. Vsaj v moji družbi vem, da ti ni bilo. To si prevečkrat pokazal.

Ne, ni mi hudo. In tudi potrebe po tem, da bi se poslovila, nimam, čeprav jih veliko to od mene pričakuje. Jaz sem se od tebe poslovila že dolgo. Najbrž takrat, ko sem te najbolj potrebovala, pa si dal več na govorice hudobnih ljudi, kot na potrebe in želje svoje hčere, ki je ostala brez mame. To oče ne naredi.

Ko sem zvedela novico, mi ni bilo hudo, le odleglo mi je. Sedaj vem, da se ne bova več srečala in se ne bom rabila spraševati zakaj me ne pozdraviš, zakaj pogledaš stran. Ne bo me več bolelo. Oprostila sem, pozabiti žal ne morem.

6 komentarjev:

  1. Žal mi je, da si morala to doživeti in s tem živeti. Vem, kako se počutiš, ni bil edini.
    Eno obdobje je za tabo, se je zaključilo.. zdaj pa z dvignjeno glavo naprej. Saj zmoreš..

    OdgovoriIzbriši
  2. Še naprej bodi in ostani močna!

    Objemček!

    OdgovoriIzbriši
  3. Morda,Tanja....bo na drugem svetu postal dober človek...Morda je dobil dobro popotnico,morda se bo tam spremenil.....Ti ostajaš tukaj,bodi močna in ostani dobra človečica.....Sem z mislijo pri tebi,objem, Meti....

    OdgovoriIzbriši
  4. pridejo grenki trenutki, ker ljudje delamo nepremišljene korake... pridejo in treba se jim je zazreti v oči. včasih ne moremo drugače, ker ne znamo. res pa takšni trenutki tudi odidejo, kot vsi ostali. odleže, in čas gre dalje, mi pa storimo naslednji korak. v nov čas.

    OdgovoriIzbriši
  5. Kar zabolelo me je ko sem prebrala. Toliko bolečine in olajšanja v treh odstavkih. Zaradi nekaterih stvari postanemo močnejši in dobro je, da stvari ne držimo v sebi,..

    OdgovoriIzbriši
  6. Zelo lepo si tole napisala. Stojim ti ob strani! Veš kje me najdeš!

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja