17. 6. 10

Spet je pel šivalni stroj

Že za vikend sem začela z izdelavo te torbice. V petek sem sedela pred TV s skicirko v roki in na papir prenesla torbo, ki se mi že nekaj časa preklada po glavi.

Velika je približno 40*35 cm. Sprednji del je malce naguban - zgoraj dve veliki gubi, spodaj osem malih. Podložena je v viola barvi in ima notranji žepek. Tudi ročaji so na spodnjem delu podloženi z viola. Da kaj ne pade ven sem zgoraj dodala še dva magneta, ki sem jih, na moje presenečenje, dobila v trgovini kjer kupujem pozametrijo. Seveda pa imam že nekaj idej za izboljšavo. Predvsem velikost bi bila lahko večja. Rada imam namreč velike torbe.

Ker je še prazna vam dovolim pokukati tudi v notranjost. Ko bo polna, bo v njej toliko šare, da me je sram pokazati. Saj veste kako je to - čisto vse rabim.

Vesela sem, da je ta torba nastala od začetka do konca po moji zamisli. No ne čisto - blago sem videla pri Maji in sem šla takoj v lov, ker mi je res všeč. Vam še prišepnem, da ga nisem kupila samo za eno torbico ;-)

Ko delam izdelek, ki sem jih videla na netu, imam pogosto malo slabo vest, pa če so te izdelki le zame oz za darilo. Zato se vedno potrudim, da najdem navodila, ki so prosto dostopna (seveda z določenimi omejitvami). Toliko bolj sem vesela te torbe, ker je dokaz, da znam prenesti svojo idejo v realnost. Ta torba mi je dela zagon, da bom izvedla še par novih šiviljskih projektov. Prvi med njimi so "haremske" hlače za katere sta me navdušili Sonja in Sandra.

6 komentarjev:

  1. Joj,same lepe barvne kombinacije,se postavim v vrsto za torbo,pa tudi hlače,takšne kroje imam najraje......:)

    OdgovoriIzbriši
  2. Torbica je naravnost čudovita! Barve so res božanske in kroj torbice je super! Ne bi se je branila...Se že veselim tvoje naslednje stvaritve!

    OdgovoriIzbriši
  3. Barve so krasne,še bolj mi je všeč tale gubica, da čisto eno posebno dimenzijo torbici!

    OdgovoriIzbriši
  4. Torba je čudovita, blago je bil pa tudi meni všeč že pri Maji, super izbira :-))

    OdgovoriIzbriši
  5. Uuu, takoj, ko sem videla naslov, sem mislila, da si že naredila hlače :))) pa bo treba še malo počakat.. ampak torba je pa tudi fajn, so mi všeč barve. Pa model je tud luškan. Čeprav sem se jaz navadila na poštarske :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Barve so fantastične! In tudi sama izvedba je čudovita.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja