9. 6. 10

Naporen teden

Je za mano.

Najprej službena pot. Prijetno. Delovno. Okusno. Novo. Prijetno - družba je bila super, fina, fajn. Delovno - dvodnevni sestanek je bil kar intenziven. Okusno - nisem si mislila, da se v Turčiji tako dobro je. Novo - to je bila moja prva pot v Istanbul.
Sicer pa je to, poleg Bosne, edina Islamska država. Občutki so precej mešani. Mislim, da ta svet, več kot za en teden, ni zame. Doživela sem tudi prvi obisk mošeje. Ne znam opisati občutkov - počutila sem se utesnjeno kljub ogromnemu prostoru Modre mošeje.
Zaključek dopust ja (Turki so eni izmed najbolj gostoljubnih narodov, kar sem jih do sedaj spoznala - življenje ne (preveč omejite, preveč razlik, ...).

Potem pa je napočila soboto in 5. DM tek za ženske. Jaz ne bi bila jaz, če se ne bi pustila prepričati, da sem se lotila 10km. Rezultat ni pomemben, ane??? Je pa slab za 10km, za mojo pripravljenost pa sem dobra, da sem sploh prišla v cilj.
Počutje - po dveh zelenih pločevinkah zlato rumene pijače - odločno.

Pa nisem samo zabušavala - sem tudi malce ustvarjala. Oziroma bolje rečeno zaključevala sem že pred časom začete vezene čestitke.

3 komentarji:

  1. Kako lepe čestitke!!!!!!!!!!Pa čestitam za pretečeno 10 km progo.Zame je junak vsak, ki pride na cilj!

    OdgovoriIzbriši
  2. Čestitam, ker tek ni zame :-( pač.
    Zelo lepe štikarije si naredila :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Bravo Tanja, rezultat ni pomemben, važno je da si premagala vseh 10 km. Verjamem, da si zase ogromna zmagovalka. Lepo, da si z nami delila tudi občutke in doživetja iz Istanbula. Jaz zelo rada preberem kakšno takšno objavo.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja