11. 6. 09

Nisem pozabila

na čestitke. Samo časa je nekoliko manj. Pa neskončno veliko interesov in idej. Včasih sem imela kar nekaj čestitk na zalogi in če se je pojavil interes sem lahko nekaj ponudila. Danes pa žel temu ni tako. Čestitko naredim dobesedno po naročilu. Po eni strani mi je to všeč, ker točno vem za koga delam in mi je ponavadi taka čestitka bolj všeč. Po drugi strani pa so "naročniki" v negotovosti kaj bodo dobili.

Iz prej opisanega razloga, sem tudi današnjo čestitko naredila po naročilu. Motiv sem imela že nekaj časa pobarvan. Na zalogi imam kar nekaj pobarvanih motivov, ker vsak prosti trenutek nekaj počnem in med te aktivnosti se šteje tudi barvanje motivov.


Sestavljanje je kar hitro steklo. Za dodatek sem naredila kvačkano rožico na katero me je spomnila Sonja. Postopek sem si že pred časom ogledal na Capture the moment. Ko sem videla ta opis se mi je zdelo zelo zakomplicirano, pa se je na koncu izkazalo, da ni. Sem pa vseeno uspela šele v tretjem poizkusu. Nisem taka mojstrica kot Sonja.


Če so vas navdušile kvačkane rožice vam predlagam, da si ogledate tudi to objavo na Attic 24, kjer je zelo nazorno prikazana še ena izdelava kvačkane rožice, ki pa jo lahko dodelate in iz nje naredite npr. broško. Omenjeni blog pa je tudi na splošno vreden ogleda.

4 komentarji:

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja