25. 5. 09

Darilo, ki ostane


Sej ne, da bi mislila, da darila izginevajo, ampak se mi zdi, da današnji otroci za sv. Birno ne dobivajo več daril, ki bi jih spremljali preostanek življenja.

Včeraj sem imela čas in sem bila birmanska botra punci, ki sem ji tudi krstna botra. Za darilo si je zaželela prenosni. Ker sem ji želela podariti tudi nekaj trajnega, sem ji narisala portret. Seveda sem imela ob sebi pomoč, mojo mentorico M. Brez nje najbrž ne bi uspela. Tako pa moram priznati, da mi je slika všeč. Ja, prav ste prebrali. Včasih sem k kakšnim izdelkom tudi zadovoljna.

14 komentarjev:

  1. Slika je krasna! Lahko si ponosna sama nase ;)
    Koki

    OdgovoriIzbriši
  2. Slika je res lepa. Upajmo, da jo bo znala ohraniti.

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo je tole za pogledati in všeč mi je razmišljanje o trajnosti darila.

    OdgovoriIzbriši
  4. Razumem dekličino željo po praktičnem darilu (in na srečo bolj varnem od avtomatikov iz mojih časov), je pa super, da si dodala nekaj svojega, trajno vrednega. Mogoče zdaj še ne ve točno, kaj bi s tem, z leti pa bo.
    Slika je super. Všeč mi je roža v laseh, ki se ujema z obrobo.

    OdgovoriIzbriši
  5. Morda se deklica danes res še ne zaveda popolno, kako prekrasno darilo je dobila. Ampak garantirano, ji bo v trajen, ljub spomin. Zelo me tudi veseli, da spet vidim kakšno tvoje risarsko delo, se jih namreč vedno najbolj veselim. Bodi lepo!

    OdgovoriIzbriši
  6. Super trajno darilo in prekrasna slika. Ja, res je lepo pogledati tvoje slike.

    OdgovoriIzbriši
  7. Res si lahko ponosna nase in na to sliko. Ko prenosnika že dolgo več ne bo, bo slika še vedno krasila dekličino sobo.

    OdgovoriIzbriši
  8. Sicer deklice ne poznam, ampak čez 10, 15 let bo to sliko sigurno cenila veliko bolje kot prenosnika.
    Tako čudovito romantično - zasanjana je.

    OdgovoriIzbriši
  9. S tako sliko je pa človek lahko zadovoljen. Čudovita je, vsa živa in prepričana sem, da bo čez par let sliko veliko bolj cenila kot sicer zelo praktičen prenosnik, ki se bo nekoč pokvaril. V sliki pa bo vedno del srca njene botre. Z darili je že tako, da je najbolje podariti tudi del sebe - in to tale umetnina gotovo je.

    OdgovoriIzbriši
  10. Res ti ostane. :) Zelo si se potrudila za svojo birmanko.
    Lp, Nataša.

    OdgovoriIzbriši
  11. :))) jaz bi tudi tako botrco :)))

    OdgovoriIzbriši
  12. Bejba, imaš pa rokco! Takle portret je neprecenljivo darilo. Slika je resnično umetnina! Veliko ustvarjalnih užitkov ti želim! P.S. Mislim, da sem videla tvoje slike v Levčku?

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja