14. 5. 09

Nagrada


Mislim, da je vsak vesel nagrade. Če je to nagrada, ker si nekaj dobro storil oz nekaj dobro delaš, potem še toliko bolje. Če imaš za sabo slab teden, ko imaš občutek, da "kar z rokami narediš, z ritjo podereš" potem je to pravi balzam.

Za balzam je danes poskrbela Maja. Maja to zna narediti. Objavi čudovit post na svojem blogu, pusti komentar na moje blogu. Ja, Maja zna in občutek imam da sva se blizu. Pa nikoli se še nisva videli. Noro dobe občutek je, da se počutiš nekomu tako blizu ne glede na to, da ga še nisi osebno spoznal. Maja, hvala!

Je pa še nekaj blogaric, ki mi polepšajo dan - s svojimi objavami, izdelki, komentarji. Enostavno zato ker so del mojega blogerskega sveta. Nekaj njih:

3 komentarji:

  1. Tanja! Najlepša hvala za te besede! Ganile so me do srca! Tudi jaz do tebe čutim enako, pa se sploh ne "poznava"!

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Tanja za te besede. Res je hecno, kako se še nikoli nismo srečale, pa se morda vseeno malce le poznamo. Morda se pa nekoč le srečamo na kakšnem kofetku, do takrat pa bom še naprej z največjim užitkom spremljala tvoj blog in se veselila tvojih komentarjev, ki mi tolikokrat polepšajo dan. Bodi lepo.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja