4. 1. 09

Rojstni dnevi so tudi v decembru

Nisem vam še uspela pokazati te čestitke. V decembru sem zelo malo ustvarjala, ker sem bila malo bolna, potem pa je bilo še cel kup drugih, prijetnih obveznosti. Sem pa naredila to čestitko, ki ni bila novoletna. Podarjena je bila moji krščenki za njen 14. rojstni dan.


Prvič sem uporabila tehniko maskiranja. To tehniko sigurno vsi dobro poznate, za tiste, ki pa ne pa krajša razlaga. Motiv je sestavljen iz dveh motivov - darila in Tilde. Najprej sem odtisnila Tildo, ki je sedela nekako v zraku, zato sem morala dodati še darilo na katerem sedi. Najprej sem odtisnila sedečo Tildo na Postit listek in motiv natančno obrezala. Tako je nastala "maksa". Potem sem odtisnila še eno Tildo na šelshamer. Na to Tildo sem nalepila prej pripravljeno masko. Čez to masko sem odtisnila darilo. Enostavno. Poizkusite.


Še nekaj podrobnosti o ostalih delih čestitke. Papir je iz neta. Rožice so narejene z izsekovalnikom in okrašene z belim gel pisalom in 3D pisalom tudi v beli barvi. Motiv sem malo popestrila z prel vodenkami in star dast gel pisalom.

2 komentarja:

  1. Čudovita! Pomladne barve so me kar poživile! Všeč mi je tudi postavitev z zaobljenimi robovi!

    OdgovoriIzbriši
  2. Kaka kjutika je tale tvoja Tilda.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja