16. 1. 09

Škatla s predalčki

Pred časom sem na eBay-u kupila paket osmih Distress Ink blazinic. Ker so se mi zdele zelo uporabne, sem nekaj dni nazaj kupila še štiri in še blazinice za senčenje in držalo. Kar nekaj časa sem čakala na pošiljko in si krajšala čas z brskanjem za idejami kako še lahko uporabim te blazinice. Pod prste mi je prišel filmček neke gospe. Kot ponavadi pozabim kje sem to videla, ampak bom napela vse moči, da ga spet najdem, da bom lahko z vami delila ta vir.

Gospa je iz šibičnih škatlic izdelal predalčke za blazinice za senčenje. Danes sem dobila težko pričakovano pošiljko in seveda takoj preizkusila dobljeno.


Škatlice sem zalimala skupaj, najprej po štiri v stolpec in nato vse tri stolpce skupaj. Ko je bilo vse skupaj lepo suho sem oblekla celoto v trši papir, ki sem ga seveda olepšala z Distress Inki in malce poštempljala, na dno sem dala še svoj podpis in ogrodje je bilo zaključeno. Potem se vsako škatlico oz predalček pobarva in napisala barvo, tako da bom vedela v katerem predalčku je blazinica za katero barvo.

Še nekaj slik današnjega izdelka.











Ko bo ta moja kreacija čisto suha, jo bom prebarvala še s prozornim lakom ali pa z mekolom, da bo še malo bolj stabilna.

11 komentarjev:

  1. Hehe, točno to potrebujem za moje distresske, samo lotila se še nisem.
    Super škatlo si naredila.
    Ampak veš, barv je pa 24 :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tanja, škatlica je super:))))

    prav srčkana:))

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobra ideja in luštna izvedba. Sonja si me nasmejala s 24 :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Koristna zadevca je tale škatlica in lepo si jo okrasila.

    OdgovoriIzbriši
  5. Superca stvaritev :) Najbrz gre za tiste tavelike sibicne skatle, a ne? Kje pa se to dobi? /me uporablja vzigalnik ;)))))

    LP, tulpika

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja, Sonja res je 24 barv, ampak jaz imam trenutno samo 12 barv.

    Tilpika, izdelano pa je iz tisti ta malih šibičnih škalic. Imajo jih v vsaki živilski trgovini.

    OdgovoriIzbriši
  7. Krasno imaš tole pospravljeno :) samo ne vem, kje si tako velike škatlice vžigalic našla, da gredo tele blazinice notr.

    OdgovoriIzbriši
  8. Jaz sem pa bolj pri talenih :))) in imam blazinice za senčenje kar v embalaži :) bom pa razmislila o bolj praktični rešitvi :)))


    Še en nasvet - jaz sem na blazinice na zadnji strani, ki se pritrdi na držalo, in na eni stranski kar z alkoholnim flumastrom napisala barvo, da ja ne bi kaj zamešala.

    OdgovoriIzbriši

Vaših predlogov, nasvetov in še posebaj pohval ;-), sem vedno vesela.

Tanja